Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Светлана Бојковић о лошем искству са естетском хирургијом: "Другарица ме је на превару одвела на ботокс"

Светлана Цеца Бојковић у децембру је прославила 75. рођендан. Глумица свакодневно ужива бројне комплименте на рачун своје лепоте и харизме, а својевремено је открила да се, иако је присталица природног изгледа, подвргла естетском захвату.

1680526597_idiot_premijera_20022023_0022.JPG
фото: АТА
Oglas

Светлана Цеца Бојковић у децембру је прославила 75. рођендан. Глумица свакодневно ужива бројне комплименте на рачун своје лепоте и харизме, а својевремено је открила да се, иако је присталица природног изгледа, подвргла естетском захвату.

Цеца је више пута истицала да воли своје године и боре на лицу, јер осликавају њен живот, али је на питање да ли увече себи сипа пиће и опусти се или стави маску на лице Цеца Бојковић одговорила:

− Ово друго најређе! (смех) Користим добре креме и понекад одем у један салон на третман ласером и масажу. Не бих поднела иглице и не желим никакве корекције. Једном ме другарица на превару одвела на ботокс чела, има томе двадесет година. Ја, иначе, јако борам чело, а видим да се ништа не дешава. Пресекла сам се. Срећом, то ишчезне после неколико месеци. Гледам баш Никол Кидман, жена се уби од унутрашњег доживљаја, а лице као мумија - рекла је глумица једном приликом.

- Сада имам више времена. Али, жао ми је што нисам у младости, кад је моја ћерка била мала, у најслађим годинама, с њом проводила више времена. Имала сам сервис двоје бака и дека. Кајин отац Миша Жутић био је јединац, ја јединица, родитељи су нам у били у пуној снази, а родила сам је са 25 година. Тек кад сам отишла у пензију, а Каја већ одрасла и осамосталила се, то се променило. С њом имам диван однос - признала је глумица за Стил.

                                       Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas