Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Од тадашњег хонорара могла сам да купим два аутомобила": Светлана Бојковић проговорила о заради глумаца некад и данас

Легендарна глумица истиче да је велика разлика у куповној моћи некада и данас

1695298520_pored_tebe_06092023_0069.JPG
Фото: АТА имагес
Oglas

Прослављена глумица Светлана Цеца Бојковић отворено говори о разликама у хонорарима и куповној моћи данас и у периоду почетка њене каријере. 

"Сећам се да сам од хонорара за филм 'Пас који је волео возове' могла да купим два аутомобила ('рено 4'). Купили смо ипак једна кола, месец дана обилазили Европу и донели пуно гардеробе. Све од једног хонорара. Од своје прве плате која је била 70.000 динара, двадесет хиљада сам дала родитељима, а остатак сам трошила у Кнезу на италијанске ципеле. Куповна моћ је била велика. Данас од хонорара глумац може да оде на једно добро путовање", искрена је била за "ТВ Екран" драмска уметница, која се данас не каје што није више играла на филму.

"Не жалим. Можда би филм могао да зажали, мада не верујем. Глума јесте велика игра, нимало наивна ни површна, јер и цео живот је игра. Али, глума није мој посао, то је мој живот", каже Цеца. 

Глумица истиче и да не би готово ништа мењала у својој каријери. 

"Не бих данас имала неке нове савете за мене младу, зато што сам у својој суштини остала иста. Трудила сам се увек да све урадим како најбоље могу. Тај труд ми је донео спокојство. Па и оно што сам свесно пропуштала, такође сам чинила ради свог спокојства и мира. Осталих пропуста нисам свесна, па о нима и не могу да размишљам", закључила је за поменути медиј.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas