· · Коментари: 0

Светлана Цеца Ражнатовић причестила се у Храму Светог Саве у поноћ: "Већ 11 година постим сваки пост"

Цеца Ражнатовић присуствовала је ускршњој литургији

1650787351_hram_liturgija_23042022_0071.jpg
Фото: АТА имагес

У Храму Светог Саве одржана је ускршња литургија у поноћ. Литургија је окупила бројне вернике, а међу њима нашле су се и познате личности.

Светлана Цеца Ражнатовић годинама уназад присуствује ускршњој литургији, а тако је било и сада. Певачица је недавно открила да 11 година пости сваки пост, након чега одлази да се причести.

Цеца је у Храм Светог Саве ушла неколико минута пре поноћи, а за ову прилику била је одевена у неутралним тоновима, док је косу везала у високи реп.

Подсетимо, Цеца често истиче да је велики верник, те је познато да пости током сваког поста.

- Први пут сам започела са постом 2011. године након разговора са тадашњим монахом Стефаном, а данас владиком. Пре тога сам постила средом и петком. Значи већ 11 година постим сваки пост, а исто то чини и моја породица. Зависи од дана и поста. Некада је то на уљу, некада на води. Као што знају сви који посте нема ту велики број јела која могу да се спреме, а да су посна. Олакшавајућа ствар је за мене то што нисам љубитељ слаткиша, па не морам да се мучим с тим - рекла је Цеца недавно, преноси Мондо.

Поноћној присуствовале су и певачице Сања Ђорђевић, Јована Типшин и Вики Миљковић са породицама, глумица Тања Бошковић, прослављени кошаркаш Дејан Томашевић, композитор Дамир Хандановић и редитељ Драган Бјелогрлић.

Фото: Ата имагес

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.