Oglas
· · Komentari: 0

Svetlana Ceca Ražnatović pričestila se u Hramu Svetog Save u ponoć: "Već 11 godina postim svaki post"

Ceca Ražnatović prisustvovala je uskršnjoj liturgiji

1650787351_hram_liturgija_23042022_0071.jpg
Foto: ATA images
Oglas

U Hramu Svetog Save održana je uskršnja liturgija u ponoć. Liturgija je okupila brojne vernike, a među njima našle su se i poznate ličnosti.

Svetlana Ceca Ražnatović godinama unazad prisustvuje uskršnjoj liturgiji, a tako je bilo i sada. Pevačica je nedavno otkrila da 11 godina posti svaki post, nakon čega odlazi da se pričesti.

Ceca je u Hram Svetog Save ušla nekoliko minuta pre ponoći, a za ovu priliku bila je odevena u neutralnim tonovima, dok je kosu vezala u visoki rep.

Podsetimo, Ceca često ističe da je veliki vernik, te je poznato da posti tokom svakog posta.

- Prvi put sam započela sa postom 2011. godine nakon razgovora sa tadašnjim monahom Stefanom, a danas vladikom. Pre toga sam postila sredom i petkom. Znači već 11 godina postim svaki post, a isto to čini i moja porodica. Zavisi od dana i posta. Nekada je to na ulju, nekada na vodi. Kao što znaju svi koji poste nema tu veliki broj jela koja mogu da se spreme, a da su posna. Olakšavajuća stvar je za mene to što nisam ljubitelj slatkiša, pa ne moram da se mučim s tim - rekla je Ceca nedavno, prenosi Mondo.

Ponoćnoj prisustvovale su i pevačice Sanja Đorđević, Jovana Tipšin i Viki Miljković sa porodicama, glumica Tanja Bošković, proslavljeni košarkaš Dejan Tomašević, kompozitor Damir Handanović i reditelj Dragan Bjelogrlić.

Foto: Ata images

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas