Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Сви смо ми некада волели заузете": Милена Ћеранић о вези са ожењеним мушкарцем - "То је искуство које ме је учинило бољим човеком"

Певачица је открила детаље из приватног живота

1679991223_ceranic_spot_27032023_0002.JPG
Фото: АТА имагес
Oglas

Певачица Милена Ћеранић недавно је изјавила да је волела заузетог мушкарца. Нагласила је да је то прошло, а сада је виђена са непознатим мушкарцем. На питање да ли јој је то дечко, Милена је рекла:

- То је један много добар фрајер, мој батица, озбиљно добар фрајер и стварно личи на Бекама, само братска љубав - започела је причу за "Републику".

Није желела да открива да ли је заузета, па се дотакла натписа у медијима:

- Кад себе други пут враћаш у живот, медијски, много је теже него први пут. Тад си клинац, не знаш како ће да те шетају, како ће да те ломе. А други пут, ти си са великом дозом, није то страх, него стрепње улазиш у све то, а сад може да се пише шта хоћеш. Ја кажем шта имам! Не дотиче ме, али се изнервирам, када се ради о неистини, увек ме је мучила неправда - прича певачица.

Поново се дотакла везе са заузетим мушкарцем:

- Волела сам заузетог мушкарца, прво сам рекла да сам волела ожењеног, али је био заузет мушкарац. Све се то дешава, не знам одакле та осуђивања, ко да ви нисте, сви смо макар једном или макар потајно негде волели заузете. Али супер је када изађеш из тога и када нико не буде повређен. То је искуство више и правите бољим човеком! - закључила је за поменути портал.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas