Oglas
· · Komentari: 0

"Svi smo mi nekada voleli zauzete": Milena Ćeranić o vezi sa oženjenim muškarcem - "To je iskustvo koje me je učinilo boljim čovekom"

Pevačica je otkrila detalje iz privatnog života

1679991223_ceranic_spot_27032023_0002.JPG
Foto: ATA images
Oglas

Pevačica Milena Ćeranić nedavno je izjavila da je volela zauzetog muškarca. Naglasila je da je to prošlo, a sada je viđena sa nepoznatim muškarcem. Na pitanje da li joj je to dečko, Milena je rekla:

- To je jedan mnogo dobar frajer, moj batica, ozbiljno dobar frajer i stvarno liči na Bekama, samo bratska ljubav - započela je priču za "Republiku".

Nije želela da otkriva da li je zauzeta, pa se dotakla natpisa u medijima:

- Kad sebe drugi put vraćaš u život, medijski, mnogo je teže nego prvi put. Tad si klinac, ne znaš kako će da te šetaju, kako će da te lome. A drugi put, ti si sa velikom dozom, nije to strah, nego strepnje ulaziš u sve to, a sad može da se piše šta hoćeš. Ja kažem šta imam! Ne dotiče me, ali se iznerviram, kada se radi o neistini, uvek me je mučila nepravda - priča pevačica.

Ponovo se dotakla veze sa zauzetim muškarcem:

- Volela sam zauzetog muškarca, prvo sam rekla da sam volela oženjenog, ali je bio zauzet muškarac. Sve se to dešava, ne znam odakle ta osuđivanja, ko da vi niste, svi smo makar jednom ili makar potajno negde voleli zauzete. Ali super je kada izađeš iz toga i kada niko ne bude povređen. To je iskustvo više i pravite boljim čovekom! - zaključila je za pomenuti portal.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas