Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ТАЧНЕ ЦИФРЕ И КОЛИКО ИМ УЗИМАЈУ: Откривени детаљи о хонорарима "Звезда Гранда" - Мирза се жалио да још пева за 500 евра, а онда се то променило

ЧЕЛНИК "Гранда" открио је колико износи хонорар учесника "Звезда Гранда."

1699986296_Sasa-Popovic-auto-foto-ATA-images-6.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Постојале су приче да су учесници девет година били везани за мали хонорар за "Гранд", а сада је Поповић открио своју страну приче: 

- Толико има те деце и свако даје неке изјаве, мене то толико не погађа. Када дођу пред финале, њих двадесетак потписује уговор од девет година. Сваке године кажем финалистима да је уговор активан само ако можемо да направимо нешто од њих. Значи потписали су уговор и до тада су радили за неких сто, сто педесет евра по неким клубовима, дискотекама. Онда долазе у такмичење и креће ново поглавље – искрено је започео Саша излагање:

- Значи кажем им, добићете песме, рекламе, ако успемо да вас подигнемо на хиљаду евра, две то је супер и то вреди, а ако видимо да за годину дана и даље раде за 150 евра тај уговор не вреди ништа. Кажемо им да иду да певају и раде као што су и до сада, али имају уговор на девет година са нама и увек могу да дођу код нас када нешто сниме, јер смо ми њихова кућа, па можда се деси нешто за три, четири године – рекао је Поповић за Блиц, па се присетио се Мирзе Селимовића.

- Сећам се Мирзе Селимовић који је био победник. Он је добио једну, две песме, али ништа се значајно није десило. Дошао је и рекао: "Директоре, шта да радим ја и даље певам за 400, 500 евра". Ја сам му рекао: "Ти сам себи ради тезге. Ако ми будемо имали неки наступ за тебе, ми ћемо ти то заказати. И без обзира што имаш уговор све су паре твоје". Мирза је касније направио велики успех и сада има одличну цену – рекао је Поповић и открио колика је зарада Гранда, а колика певача од наступа.

- Само да кажем да у уговору стоји да 70 одсто иде њима, а 30 "Гранду", али то је за оне певаче којима стварно можемо да подигнемо цену и могу да певају за озбиљне паре – рекао је Саша.

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas