Oglas
· · Komentari: 0

TAČNE CIFRE I KOLIKO IM UZIMAJU: Otkriveni detalji o honorarima "Zvezda Granda" - Mirza se žalio da još peva za 500 evra, a onda se to promenilo

ČELNIK "Granda" otkrio je koliko iznosi honorar učesnika "Zvezda Granda."

1699986296_Sasa-Popovic-auto-foto-ATA-images-6.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Postojale su priče da su učesnici devet godina bili vezani za mali honorar za "Grand", a sada je Popović otkrio svoju stranu priče: 

- Toliko ima te dece i svako daje neke izjave, mene to toliko ne pogađa. Kada dođu pred finale, njih dvadesetak potpisuje ugovor od devet godina. Svake godine kažem finalistima da je ugovor aktivan samo ako možemo da napravimo nešto od njih. Znači potpisali su ugovor i do tada su radili za nekih sto, sto pedeset evra po nekim klubovima, diskotekama. Onda dolaze u takmičenje i kreće novo poglavlje – iskreno je započeo Saša izlaganje:

- Znači kažem im, dobićete pesme, reklame, ako uspemo da vas podignemo na hiljadu evra, dve to je super i to vredi, a ako vidimo da za godinu dana i dalje rade za 150 evra taj ugovor ne vredi ništa. Kažemo im da idu da pevaju i rade kao što su i do sada, ali imaju ugovor na devet godina sa nama i uvek mogu da dođu kod nas kada nešto snime, jer smo mi njihova kuća, pa možda se desi nešto za tri, četiri godine – rekao je Popović za Blic, pa se prisetio se Mirze Selimovića.

- Sećam se Mirze Selimović koji je bio pobednik. On je dobio jednu, dve pesme, ali ništa se značajno nije desilo. Došao je i rekao: "Direktore, šta da radim ja i dalje pevam za 400, 500 evra". Ja sam mu rekao: "Ti sam sebi radi tezge. Ako mi budemo imali neki nastup za tebe, mi ćemo ti to zakazati. I bez obzira što imaš ugovor sve su pare tvoje". Mirza je kasnije napravio veliki uspeh i sada ima odličnu cenu – rekao je Popović i otkrio kolika je zarada Granda, a kolika pevača od nastupa.

- Samo da kažem da u ugovoru stoji da 70 odsto ide njima, a 30 "Grandu", ali to je za one pevače kojima stvarno možemo da podignemo cenu i mogu da pevaju za ozbiljne pare – rekao je Saša.

BONUS VIDEO: 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas