· · Коментари: 1

"Тада сам дошла до једне фазе која је била баш тешка": Драгана Мићаловић о првом неуспеху, а открила и који је њен тип мушкарца

Драгана Мићаловић је доказ да иако нешто не буде онако како смо мислили, уз упорност и таленат можемо да дођемо до циља

1675614895_Untitled.jpg
Фото: Инстаграм/принтскрин/ хипокампелефентокамела

Драгана Мићаловић цењено је име у свету драмских уметности у Србији. Није прошла пријемни на Факултету драмских уметности, али није одустајала од снова. Данас је радо виђено лице на малим екранима и има широку публику која је изузетно подржава.

Драгана се сада дотакла теме уписа на факултет и првог неуспеха који је доживела:

- Морам признати да сам имала, очигледно је то тај перод адолесценције кроз који сви прођемо на разлилчите начине, ја сам имала један врло турбулентан период тада. Трудила сам се, али је тај тренутак детета који треба да оправда та нека очекивања и да досегне макар делић свега онога што су они имали. Мој први неуспех је био заправо пад пријемног испита на Факултету драмских уметности. То је био страшан период за мене, чак и здравствено. Не бих то назвала депресијом, јер се то тешко лечи, ако се уопште и лечи, али то је период где сам ја на неки начин себе кривила за то јер ја то нисам схватила као океј, ја сам пала пријемни сад идемо даље, ниси се довољно трудила, као што и нисам у том периоду, признајем, него сам ја то гледала као ја сам сад разочарала своје родитеље и своје сестре и своју породицу. Тада сам дошла до једне фазе која је била баш тешка - прича Драгана Весни Дедић у емисији "Балканском улицом".

Како је желела да ипак свој позив улепша и дипломом уписује факултет децет година од када је први пријемни пала:

- Ево након што сам уписала факултет, после десет година од тог покушаја, сам схватила колико је боље, поготово те факултете који захтевају и велику психичку спремност, уписати каснијих година када сте зрелији и када схватате заправо шта вам говоре, а не да сам дошла да одрадим факултет и да идем у град и да идем кући. Ценим сваки тренутак проведен на тој академији. Али, ја нисам ишла у бунту, ја сам ишла у бунт против свог бића и то није добро - говори глумица у емисији.

Уз њено име често иде епитет једне од најлепших глумица, па се многи питају да ли је њено срце већ освојено, а намеће се и питање да ли ће ускоро да се уда. Драгана каже да је оваква питања не нервирају.

- Не, имам дивну породицу која заиста није од тих породица кад ће, кад ће. Наравно да сви то жељно ишчекују. Мајка жели шта год, али било би лепо да се коначно једно мушко роди у фамилији Мићаловић али морам признати да особе које највише желе да се ја удам и родим дете јесу моје сестричине. Јако желе брата или сестру, али моја породица заиста није од тих која то нешто тражи. Мој отац је први и последњи човек мојој мајци од њене двадесете године, али некако имали смо срећу да они нису такви да ме нешто стискају. Ова 2023. свашта доноси ја сам сигурна да ће се нешто од тога десити, а сад шта... Нешто хоће... - краже кроз Драгана смешећи се.

Када је у питању тип мушкарца, истиче да је најважније да рауме њен посао:

- Што се тога тиче не бирам. Само нека разуме ово чиме се бавим. Немој да буде дубокомисаон, поготово ми који радимо те неке улоге, па уђемо у те своје дубине, мени би био потребан неко ко ће да вади ту дубину на површину - искрена је Драгана са водитељком Весном Дедић.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.