Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Тада сам га питала и никад више": Овако је реаговала мајка Вељка Кузманчевића на синовљев одабир партнерке (ФОТО)

Вељкова мајка старија је од Верице само две године

1687860258_hello_party_03112022_0077.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Верица Ракочевић и Вељко Кузманчевић ступили су 2013. године у брак, а јавност је доста пута умела да осуђује то што је угледна модна креаторка 35 година старија од свог изабраника, али упркос свему њихова љубав одолева свим искушењима

Наиме, мајка Вељка Кузманчевића игра веома важну улогу у животу композитора. Његов брак са креаторком Верицом Ракочевић траје десет година, а његова мајка није желела да говори о томе јавно, а још мање да се експонира у медијима.

Међутим, Душанка Кузманчевић појавила се једном приликом у једној емисији у којој је Вељко гостовао и говорио о свом животу, успесима, као и о сапутници Верици.

- Долазим са посла, а он се вратио са Златибора. Каже он мени враћам се за Београд, дошао сам да ти кажем да сам са Верицом. Била сам затечена. Причали смо о томе и рекла сам "Ако је то то, и ако сте се нашли и ако је волиш, онда у реду, али ако је нешто друго онда немој. Ако си спреман да те сви гледају и запиткују, као и мене на послу - онда океј". Тада сам га питала и никад више. Ја не питам, само ако сами нешто кажу - рекла је у делу емисије "Кад анђели спавају" а онда је Вељко испричао какав однос има са мајком.

- Нас троје смо увек били блиски и отворени једни према другима. Много времена смо провели у разговору, разумели смо се. Везани смо, али не на формалан начин, да морамо по сваку цену да се јављамо или шаљемо разгледнице кад негде одемо. Просто смо блиски на један људски начин, који подразумева породицу и дом. Поносан сам на своје родитеље и на то како сам одрастао и како су ме васпитавали - рекао је он.

- Заиста сам имала срећу, када су Вељкови родитељи у питању. Његов покојни отац Лазар је био диван човек. Вељков тата је био сликар, мајка Душанка му је економиста, радила је у СУП- у, сада је у пензији. Млађи су од мене - отац четири, мама две године. Вељко је баш овакав због својих родитеља. Није уобичајено да се син јединац ожени са 35 година старијом, а да његови родитељи не кажу “не” или “нећеш”. Знали су да не могу да му забране - рекла је она тада.

Бонус видео:

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas