Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Тај човек је био мој пријатељ. Неке ствари би требало да буду светиња": Дарио Прпић љут на Анђелку, глумица се још увек не оглашава

Глумица Анђелка Прпић нашла се у жижи јавности када је пре неколико дана осванула вест о њеној наводној трудноћи

1672224450_andjelka.jpg
Фото: АТА имагес/ В.Данилов
Oglas

Спекулише се да је глумица у петом месецу, а да је отац детета извесни Марко, најбољи пријатељ њеног бившег мужа Дарија.

Анђела се још увек није оглашавала како би потврдила или демантовала наводе. Ипак, њен бивши супруг, Даријо, сада је дао нову изјаву у којој јасно ставља до знања да је љут на некадашњу супругу.

- Нисам у контакту са Анђелком јер мрзим лажи, а она је скривала истину од мене. Неке ствари би требало да буду светиња, као на пример да не треба да будеш са пријатељем бившег мужа. Али очигледно постоје они којима ништа није свето. Без обзира на то што сам бивши муж, тај човек је био мој пријатељ - рекао је Дарио Прпић за "Информер" и додаје да на ову тему жели да стави тачку.

Прочитајте још: "Она има бескрајну љубав јер сам је добила у каснијим годинама": Леонтина Вукомановић о ћерки Луцији и родитељству

- Желим да се стави тачка на ову тему! Није ми била намера да шалом "Могу да им будем кум на венчању. Немам ништа против да и он узме моје презиме" настављам даље причу. Мене они стварно не интересују. Њихов живот, њихова ствар. Десило се шта се десило, живот иде даље - закључио је Даријо.

Анђелкин нови партнер Марко Ж. је стручњак за маркетинг, а пре глумице био је наводно у једанаестогодишњој вези.

Анђелка и Дарио развели су се 2020. године, чиме су ставили тачку на брак дуг девет година.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas