Oglas
· · Komentari: 0

"Taj čovek je bio moj prijatelj. Neke stvari bi trebalo da budu svetinja": Dario Prpić ljut na Anđelku, glumica se još uvek ne oglašava

Glumica Anđelka Prpić našla se u žiži javnosti kada je pre nekoliko dana osvanula vest o njenoj navodnoj trudnoći

1672224450_andjelka.jpg
Foto: ATA images/ V.Danilov
Oglas

Spekuliše se da je glumica u petom mesecu, a da je otac deteta izvesni Marko, najbolji prijatelj njenog bivšeg muža Darija.

Anđela se još uvek nije oglašavala kako bi potvrdila ili demantovala navode. Ipak, njen bivši suprug, Darijo, sada je dao novu izjavu u kojoj jasno stavlja do znanja da je ljut na nekadašnju suprugu.

- Nisam u kontaktu sa Anđelkom jer mrzim laži, a ona je skrivala istinu od mene. Neke stvari bi trebalo da budu svetinja, kao na primer da ne treba da budeš sa prijateljem bivšeg muža. Ali očigledno postoje oni kojima ništa nije sveto. Bez obzira na to što sam bivši muž, taj čovek je bio moj prijatelj - rekao je Dario Prpić za "Informer" i dodaje da na ovu temu želi da stavi tačku.

Pročitajte još: "Ona ima beskrajnu ljubav jer sam je dobila u kasnijim godinama": Leontina Vukomanović o ćerki Luciji i roditeljstvu

- Želim da se stavi tačka na ovu temu! Nije mi bila namera da šalom "Mogu da im budem kum na venčanju. Nemam ništa protiv da i on uzme moje prezime" nastavljam dalje priču. Mene oni stvarno ne interesuju. NJihov život, njihova stvar. Desilo se šta se desilo, život ide dalje - zaključio je Darijo.

Anđelkin novi partner Marko Ž. je stručnjak za marketing, a pre glumice bio je navodno u jedanaestogodišnjoj vezi.

Anđelka i Dario razveli su se 2020. godine, čime su stavili tačku na brak dug devet godina.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas