Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Тај осмех, та шала...то је оно по чему ћу га памтити..." Милош Биковић одржао говор који тера сузе и опростио се од пријатеља Марка Живића (ВИДЕО)

Глумац Милош Биквоић упутио емотивне речи преминулом Марку Живићу.

1634646922_Capture.JPG
Фото: Принтсцреен / Yоу Тубе / Н. Скендерија
Oglas

Глумац Марко Живић преминуо је услед последица корона вируса прошле недеље.

Комеморација глумцу у Београдском драмском позоришту, на великој сцени, одржана је данас. Велики број пријатеља и колега опростио се од глумца.

Глумац Милош Биквоић одржао је дирљив говор међу првима, где се опростио од Марка Живића. Марко и Милош глумили су заједно у представи "Кад су цветале тикве":

- Марка сам упознао 2005. године у "Дадову". Радили смо неку новогодишњу тезгу.Тај осмех, та шала, то што је носио са собом, као штит, као заштитни знак, то је оно по чему ћу га памтити. - рекао је Биковић и додао:

- Дао си ми афирмацију и пажњу, дао сам ти особеност и таленат, вредело је. Ти си знао, рак се може најурити кловновским носем црвеним, а права се аждаја може убити мачем дрвеним, речју, шалом, причом, репликом, па и митом, као оружјем може се бранити земља. О, да, бесмисао се може премостити каскањем... и да су сила највећа речик топле, речи благе, видиш ли да за осмех треба све више снаге и да тај осмех може отопити све сметове... Видимо се Марко - рекао је глумац Милош Биковић.

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas