Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Тај период у животу остао ми је у сећању као стресан": Каја Остојић о одрастању, строгом оцу и ступању у брак са 19 ГОДИНА (ФОТО)

Певачица се присетила своје младости и не тако лепих тренутака

1686832781_grand_specijal_03052023_0094.JPG
Фото: АТА имагес
Oglas

Каја Остојић у септембру ће прославити јубиларни 40. рођендан. У јулу прошле године раскинула је везу са хрватским фудбалером Матеом Павловићем, а тренутно нема партнера.

Из првог брака има ћерку Николину, коју је добила са само 19 година са Николом Драгојловићем. Николина је израсла у лепотицу, а многи коментаришу да је лепоту наследила од маме.

Певачица је рођена у Ужицу, али је један период провела у Новом Саду. Период који је провела у Новом Саду памти као пун обавеза:

- Пропустила сам део одрастања у Новом Саду. Тамо сам живела од 16 до 18 године, у том периоду живота нисам знала где ми је глава од школе и певања. Ја сам из гимназије ушла у пелене, нисам имала неко импресивно детињство - испричала је у емисији "Премијера".

Имала је строгог оца, те се свог одрастања сећа као стресног периода:

- То ми је остао у сецању као полу стресан део живота. Мој отац је био строг, увек сам морала у поноћ да будем код куће, док су моје другарице тек тада излазиле, па се питају људи што сам се удала са 19 година. Ја сам по том питању другачија, јер сматрам да то ствара контра ефекат.

Бонус видео:

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas