Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Тајна коначно откривена: Зашто ћерка РОБЕРТА ДЕ НИРА носи име пореклом из старе Југославије?

Черка Роберта де Нира носи име које одушевљава Србе

1697121007_Foto-Profimedia-Robert-de-Niro.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Роберт де Ниро недавно је добио седмо дете, а нас на овим просторима одувек је некако највише занимало оно најстарије – ћерка Дрина.

Да ли носи име по реци која се нашла и у наслову једног од највећих дела овдашње књижевности, о томе се већ деценијама полемише.

Легендарни глумац, који је недавно прославио 80. рођендан, давних шездесетих је као анонимни студент путовао овим крајевима. Била је то авантура које се радо подсетио и много година касније, када је као већ звучно име у свету седме уметности био гост ФЕСТ-а.

Но, колико његова Дрина заправо има везе са тим путовањем и овдашњом реком? Чињеница је да је Роберт своју прву ћерку заправо усвојио када се 1976. оженио њеном мајком, тамнопутом глумицом Дијаном Абот, и да се заправо зове Дрена. Имала је тада већ пет година, тако да може само да се нагађа ко јој је дао име.

Дрена де Ниро кренула је стопама родитеља и постала глумица. Иза ње је завидна каријера, а појавила се и поред Роберта у неколико остварења („Пси рата”, „Град поред мора”, „Шоутајм”). Бави се и режијом.

Данас има 52 године и живи у Њујорку. Пре неколико месеци растужила је свет објавом да је њен син Леонардо преминуо у 19. години, како се испоставило, од прекомерне дозе наркотика.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas