Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ТАЈНА УСПЕХА ТОМА БАРТОНА:Како је ЕКСЦЕНТРИЧНИ редитељ ОСВОЈИО МОНИКУ БЕЛУЧИ?

Редитељ Тим Бартон (65), који је дуго био у браку са Хеленом Бонан Картер, недавно је отпочео романсу са још једном лепотицом - италијанском глумицом Моником Белучи.

1698489296_0949e050f9c07912f97a32800961564a26436563.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Необични и ексцентрични Тим Бартон је своју каријеру у филмској индустрији започео са 13 година. Прославили су га филмови "Чарли и фабрика чоколаде', "Едвард Маказоруки"', "Алиса у земљи Чуда", и многи други.

Бартон је у јавности веома популаран, али је веома стидљив у приватном животу. Миран је и повучен, а такав је био читавог живота.

 - У спаваћој соби имао сам два прозора која су гледала на травњак. Из неког разлога су моји родитељи зазидали прозоре, односно оставили су ми само један мали прорез кроз који сам могао да гледам. Морао сам да се попнем на столицу да бих погледао напоље. Никад их нисам питао зашто су то урадили -  рекао је Бартон једном приликом.

Како је открио, током свог одрастања није имао пуно пријатеља, те је већину времена осећао усамљеност. Такође, однос с родитељима му није био најбољи, а управо му је мајка била инспирација за многе уврнуте ликове које је представио у својим филмовима.

Што се тиче његовог љубавног живота, ни ту нису увек цветале руже.

Бартон је био четири године у браку с немачком уметницом Леном Гизел, а развели су се 1991. Пар година касније упознао је америчку глумицу Лису Мери Смит с којом се верио 1993. и она се појављивала у већини његових филмова до 2001. кад су раскинули.

Чудан и шармантан редитељ је упознао Хелену Бонан Картер (57) у коју се заљубио 2001. године оком снимања 'Планете мајмуна". У то време Тим био верен за Лису Мери, а како се нагађало, Хелена је била крива за њихов раскид.

Две године након што су се заљубили једно у друго добили су сина Билија, а касније и ћерку Нел. Њиховој љубави дошао је крај 2014. године.

Међутим, јавност је била изненађена вешћу да ексцентрични редитељ сада љуби једну од најлепших жена света. Судећи према коментарима на друштвеним мрежама, многима није јасно како се љубав родила.

И док једни пишу да је Бартон најружнији човек Холивуда, други, пак, гледају ону његову лепшу, унутрашњу страну личности.

- Иако није леп, има 100 пута лепшу душу него Венсан Касел који је пробао да је уништи - само је један од многобројних позитивних коментара на друштвеним мрежама.

И Моника Белучи је за "Елле Франце" прокоментарисала своју везу са редитељем, истакавши да је срећна.

 - Драго ми је што сам га упознала. То је био један од оних сусрета који се ретко догоде - рекла је глумица.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas