Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
аутфит

Тако једноставно, сведено и елегантно: Марија Килибарда у комбинацији за сваку прилику(ФОТО)

Једна од наших најлепших водитељки

1648387126_mara.jpg
Фото: Инстаграм принтсцреен/килимара
Oglas

Марију Килибарду красе лепота, шарм и харизма, па се сви слажу да јој улога водитељке потпуно лежи.  Њене одевне комбинације синоним су за елегантност, а Марија са правом важи за једну од дама са стилом.

Упркос томе што све чешће виђамо да јавне личности бирају доста упечатљивих асесоара и ексцентричних комбинација, Марија се одлучила за потпуно супротан аутфит.

Прочитајте још: Језиве трагедије су обележиле НИГОРОВ живот, а од једне се никада није опоравио: "Имала је само 13 година, легла је да спава и није се пробудила"

Овога пута, лепа водитељка одлучила се за дубоко струкиране панталоне црне боје, блузу са популарним В изразом у истој боји, као и каиш који се уклапао са преовлађујућим тамним тоновима. Поред огрлице, сви се слажу да је убедљиво најлепши асесоар на њој био - ОСМЕХ! Марија се одлучила за одевну комбинацију која је савршена за одлазак на посао или  пиће са другарицама - за сваку је прилику.

Наша водитељка иначе преферира класичну и елегантну одећу.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: ЗАТО ШТО СТЕ ЗАСЛУЖИЛИ ОДМОР... АРАНЖМАНИ ЗА ХУРГАДУ И ДУБАИ СУ ДЕФИНИТИВНО ПОЈЕФТИНИЛИ УЗ САЈАМСКЕ ПОПУСТЕ ЧАК ДО 175€

 

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas