Oglas
· · Komentari: 0
ISPOVEST

Jezive tragedije su obeležile NIGOROV život, a od jedne se nikada nije oporavio: "Imala je samo 13 godina, legla je da spava i nije se probudila"

Porodične i prijateljske tragedije su obeležile njegov život

1648364086_nigor.jpg
Foto: YouTube printscreen/K1
Oglas

Igor Lazić, poznatiji kao NIgor, ne voli često da priča o svom životu, ali gostujući u jednoj emisiji, otkrio je do sada detalje u koje javnost nije bila upućena.

Pročitajte još: Život mu se prevorio u HOROR: Naš poznati glumac umalo postao HOLIVUDSKA ZVEZDA, a onda je sudina umešala prste

Život popularnog muzičara, obeležile su brojne tragedije, od smrti dva najbolja prijatelja Dušana Nikolića i Nebojše Saveljića, sa kojima je činio trio "Montenigers", do tragičnog gubitka oca. Ipak, jedna užasna tragedija obeležila je Nigorov život, a to je kada mu je u 13 godini u snu preminula bratanica.

‒ Umrla je u snu, i to na slavu. Imala je samo 13 godina. Legla je da spava i nije se probudila. I nema ništa gore od toga. Bog te non-stop stavlja na iskušenje. Kažu, a zašto je njemu Bog to uradio, on je dobar čovek. On te iskušava da vidi da li ćeš se odreći njega. Kada neko ima zdravstveni problem, mora da bude najbliže Bogu, da se moli. Kada kažu: „Zašto je malo dete umrlo?“ Zato što je tako. Možda roditelji plaćaju cenu ili su roditelji tih roditelja nešto počinili. To je filozofija ‒ otkrio je muzičar najveću tugu koju je doživela njegova porodica u jednoj emisiji.

Pročitajte još: Da li biste je prepoznali? Javnost je osvojila ulogom male ZONE ZAMFIROVE, a danas je jedna od naših najlepših glumica (FOTO)

Igor je uprkos svim nedaćama, uspeo ponovo da stane na noge. U braku je sa 14 godina mlađom Suzanom, koju kako je i sam ističe, voli najviše na svetu.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas