Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"ТАКВА РИБА НЕЋЕ ОСТАТИ СА ЊИМ": Јована Јеремић изнела став о разводу Хариса и Мелине

Харис и Мелина Џиновић одлучили су да ставе тачку на свој брак, а ту вест је одлучила да прокоментарише и Јована Јеремић

1711364802_Foto-Ataimages.rs-Melina-Haris-i-Jovana.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Вест да се Мелина и Харис Џиновић разводе након више од две деценије и даље је једна од главних тема јавности.

Сада је водитељка Јована Јеремић дала свој суд и рекла због чега се није изненадила када је чула да је дошло до краја љубави.

- Није ме изненадио њихов развод. Мелина је много млађа од Хариса и феноменално изгледа. Харис је матор човек, било је логично да ће доћи до тог развода. Таква риба неће остати са њим до краја живота, он је ушао у озбиљне године и фактички може отац да јој буде, а не партнер. Самим тим жена је незадовољна и потпуно је оправдано да се разведе - рекла је водитељка, па се надовезала на спекулације да је Мелина била неверна.

- Мислим да је закаснила са разводом, требало је раније до та пресече, а не да долази у ситуацију да је називају прељубницом. Ја потпуно разумем разлог њеног одласка и Харис то треба да схвати и да остану пријатељи. Једини проблем је ако је она њега варала док су били у браку, то онда није морално.

Јована је рекла ко по њеном мишљењу има најбољи однос са бившим партнером.

- Једино Ана Севић и ја смо имале најздравије разводе и зато смо остале у феноменалним односима са својим бившим мужевима. На време смо схватиле да треба да ставим отачку на брак који не води нигде - закључила је Јована за "Стар".

Харис: "Преварени муж последњи сазна"

Подсетимо, Харис Џиновић недавно је за "Блиц" проговорио о разводу.

- Ја не знам зашто се дигла толика фрка, то је један обичан процес, један обичан развод. Има стара изрека "Преварени муж задњи сазна", није то неко измислио безвезе. Немојте ништа да ме питате о разводу, питајте Мелину, нисам ја њу оставио него она мене, она зна све. Нисам спреман за нову љубав, принципијално не - рекао је Харис тада између осталог.

(Блиц

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas