Oglas
· · Komentari: 0

"TAKVA RIBA NEĆE OSTATI SA NJIM": Jovana Jeremić iznela stav o razvodu Harisa i Meline

Haris i Melina Džinović odlučili su da stave tačku na svoj brak, a tu vest je odlučila da prokomentariše i Jovana Jeremić

1711364802_Foto-Ataimages.rs-Melina-Haris-i-Jovana.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Vest da se Melina i Haris Džinović razvode nakon više od dve decenije i dalje je jedna od glavnih tema javnosti.

Sada je voditeljka Jovana Jeremić dala svoj sud i rekla zbog čega se nije iznenadila kada je čula da je došlo do kraja ljubavi.

- Nije me iznenadio njihov razvod. Melina je mnogo mlađa od Harisa i fenomenalno izgleda. Haris je mator čovek, bilo je logično da će doći do tog razvoda. Takva riba neće ostati sa njim do kraja života, on je ušao u ozbiljne godine i faktički može otac da joj bude, a ne partner. Samim tim žena je nezadovoljna i potpuno je opravdano da se razvede - rekla je voditeljka, pa se nadovezala na spekulacije da je Melina bila neverna.

- Mislim da je zakasnila sa razvodom, trebalo je ranije do ta preseče, a ne da dolazi u situaciju da je nazivaju preljubnicom. Ja potpuno razumem razlog njenog odlaska i Haris to treba da shvati i da ostanu prijatelji. Jedini problem je ako je ona njega varala dok su bili u braku, to onda nije moralno.

Jovana je rekla ko po njenom mišljenju ima najbolji odnos sa bivšim partnerom.

- Jedino Ana Sević i ja smo imale najzdravije razvode i zato smo ostale u fenomenalnim odnosima sa svojim bivšim muževima. Na vreme smo shvatile da treba da stavim otačku na brak koji ne vodi nigde - zaključila je Jovana za "Star".

Haris: "Prevareni muž poslednji sazna"

Podsetimo, Haris Džinović nedavno je za "Blic" progovorio o razvodu.

- Ja ne znam zašto se digla tolika frka, to je jedan običan proces, jedan običan razvod. Ima stara izreka "Prevareni muž zadnji sazna", nije to neko izmislio bezveze. Nemojte ništa da me pitate o razvodu, pitajte Melinu, nisam ja nju ostavio nego ona mene, ona zna sve. Nisam spreman za novu ljubav, principijalno ne - rekao je Haris tada između ostalog.

(Blic

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas