Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Талула Вилис проговорила о тешком периоду свог детињства: ''Моја мама је тек почела да излази са Ештоном...остала сам сама''

''Сви су напустили кућу и тако сам живела сама''

1686131477_Demi-Mur-i-Cerka-naslovna.jpg
Пхото: Профимедиа/ Инстаграм принтсцреен пагесиx
Oglas

Ова 29-годишњакиња се недавно присетила утицаја који је на њу имала бурна романса њене мајке са 15 година млађим Ештоном.

'' Било је то 2003. а моја мама је тек почела да излази са Ештоном, објаснила је Талула за ПагеСиx.
'' Био је то тренутак када се много тога дешавало, и заиста сам се повукла у себе. Било је стварно тешко, још увек се опорављам''.

Ово није први пут да Талула, кога је Деми рдобила из брака са Брусом Вилисом, говори о овом тренутку у свом животу.

Током појављивања у једној емисији са Деми и сестром Румер Вилис, приметила је да се осећала ''веома запостављено'' током односа мајке са Ештоном.

'' Сви су напустили кућу и тако сам живела сама'', рекла је Талула, пре него што је додала за своју маму:
'' Знам да ме она воли стопостотно, али у том тренутку си повређен, и не можеш да замислиш да би неко ко те воли то урадио, да би изабрао друге више од тебе''.

Деми и Ештон венчали су се 2005. а развели након шест година брака. Ипак, деценију касније, Ештон је изјаво да је остао у контакту са Деминим ћеркама Талулом, Румер и Скаут.

''Заиста се свесно трудим да останем у контакту са девојкама'', рекао је Кучер у фербуару 2020. 
''Волим их и никада нећу престати да их волим...поштоваћу их и увек ћу навијати за њих''.

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas