· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

Тања Бошковић открила којој глумици је завидела и због чега је један колега и дан данас не подноси

Глумица Тања Бошковић и даље својим гласом и појавом може да вас зачара, али за ту своју особину не мари

1604934717_tanja-boskovic.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Прва

Иако су јој многе колегинице завидела, Тања открива, да никада томе није придавала на значају, јер на својој кожи није до сада осетила било какву врсту зависти.

Прочитајте још: Аци Лукасу угрожено здравље? Има нападе и температуру

- Не, не, никада нисам осећала да ми неко завиди. Али, да, признајем да сам имала велику срећу. Што се улога тиче, заиста нема разлога да ми се завиди, напротив. Истовремено, не знам да ли је остало ишта за шта бих сада рекла: баш желим то да играм. Али јесам ја завидела Дари Џокић кад је добила Марију Стјуарт. Али била је то бела завист, радовала сам се њеном успеху - каже Тања  и додаје:

-Ја сам своју прву драму на телевизији одиграла с Гагом. Сви су ме они знали и сви су показали велику љубав. Али најудобније сам се осећала са Ђузом и Пером. А ту су већ биле моје другарице с класе Љиља Драгутиновић, Горица Поповић... Аљоша Вучковић ме је јако волео и то је показивао. С друге стране, Феђа Стојановић ме није волео, изразито ме није волео, до дана данашњег ме не воли. Али отворено. И то је део шарма Атељеа 212. То није било скривано.

- У ствари, није било никаквих скривених ствари и мени је то очаравајуће. У Југословенском драмском ви никада нисте знали да ли вас воле или не воле, него су увек били веома љубазни. Овде није било те врсте љубазности. Овде су ме обожавали и један Милутин Бутковић и Ташко Начић. С љубављу, пажњом и нежношћу су ме дочекивали и водили - каже Тања, којој се одувек у Атељу 212 свиђала једна врста разбарушености која у ЈДП-у није постојала.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.