Oglas
· · Komentari: 0
OTVORENO

Tanja Bošković otkrila kojoj glumici je zavidela i zbog čega je jedan kolega i dan danas ne podnosi

Glumica Tanja Bošković i dalje svojim glasom i pojavom može da vas začara, ali za tu svoju osobinu ne mari

1604934717_tanja-boskovic.jpg
Foto: YouTube printscreen /TV Prva
Oglas

Iako su joj mnoge koleginice zavidela, Tanja otkriva, da nikada tome nije pridavala na značaju, jer na svojoj koži nije do sada osetila bilo kakvu vrstu zavisti.

Pročitajte još: Aci Lukasu ugroženo zdravlje? Ima napade i temperaturu

- Ne, ne, nikada nisam osećala da mi neko zavidi. Ali, da, priznajem da sam imala veliku sreću. Što se uloga tiče, zaista nema razloga da mi se zavidi, naprotiv. Istovremeno, ne znam da li je ostalo išta za šta bih sada rekla: baš želim to da igram. Ali jesam ja zavidela Dari Džokić kad je dobila Mariju Stjuart. Ali bila je to bela zavist, radovala sam se njenom uspehu - kaže Tanja  i dodaje:

-Ja sam svoju prvu dramu na televiziji odigrala s Gagom. Svi su me oni znali i svi su pokazali veliku ljubav. Ali najudobnije sam se osećala sa Đuzom i Perom. A tu su već bile moje drugarice s klase Ljilja Dragutinović, Gorica Popović... Aljoša Vučković me je jako voleo i to je pokazivao. S druge strane, Feđa Stojanović me nije voleo, izrazito me nije voleo, do dana današnjeg me ne voli. Ali otvoreno. I to je deo šarma Ateljea 212. To nije bilo skrivano.

- U stvari, nije bilo nikakvih skrivenih stvari i meni je to očaravajuće. U Jugoslovenskom dramskom vi nikada niste znali da li vas vole ili ne vole, nego su uvek bili veoma ljubazni. Ovde nije bilo te vrste ljubaznosti. Ovde su me obožavali i jedan Milutin Butković i Taško Načić. S ljubavlju, pažnjom i nežnošću su me dočekivali i vodili - kaže Tanja, kojoj se oduvek u Atelju 212 sviđala jedna vrsta razbarušenosti koja u JDP-u nije postojala.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas