Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Тања Бошковић постала бака: Глумица одмах отпутовала у Америку код сина и снаје

Српска глумица Тања Бошковић добила је унуче

1705478726_169f8ea8175d0443cff72a9a720fb4bf6e47fb35.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Тања је убрзо по сазнању да је постала бака отпутовала у Америку како би видела унуче будући да њена снаја и син тамо живе. 

Глумичин син Ђорђе Караклајић, постао је тата и тиме је глумица добила нову животу улогу. Тања је јуче отпутовала како би први пут видела своје унуче.

Ђорђе већ годинама живи и ради у Америци, са својом девојком сада и женом Катарином. Тања је сина Ђорђа добила у браку са славним редитељем Дејаном Караклајицем, са којим има ћерку Лану.

Бошковићева је једном приликом говорила о жељи да постане бака, а сада јој се то и испунило:

- Уздам се у Бога да ће се то десити. Бићу посвећена бака, али ако ми буду тражили да будем. Нећу бити од оних баба које се натурају својој деци. И нисам им напорна с питањима када ће добити дете. Да бисте били у добрим односима са својом децом и родитељима, не питајте их много (смех) - казала је Тања, док је њен бивши супруг Дејан Караклајић говорио о сину Ђорђу који се у Америци доста мучио како би успео тамо да заснује породицу:

- Син Ђорђе је завршио политичке науке. Дигао је руке од те приче. Он је рођен у Америци, па је одлучио да тамо настави живот. Одвео је тамо и своју девојку Катарину, која је завршила медицину - рекао је том приликом Дејан, док се његов син у међувремену и оженио поменутом Катарином.

- Живели су доста тешко у Аризони. Он је издржавао породицу док она није добила лиценцу за рад. Ђорђе је завршио још један факултет комуникације, па је магистрирао. Сада живе на Флориди. Тражио је посао више од две године, а сада ради као социјални радник. Брине тренутно о двадесеторо деце. Судбина сваког детета је филм. Нашао је себе у том миљеу - додао је режисер.

БОНСУ ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas