Oglas
· · Komentari: 0

Tanja Bošković postala baka: Glumica odmah otputovala u Ameriku kod sina i snaje

Srpska glumica Tanja Bošković dobila je unuče

1705478726_169f8ea8175d0443cff72a9a720fb4bf6e47fb35.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Tanja je ubrzo po saznanju da je postala baka otputovala u Ameriku kako bi videla unuče budući da njena snaja i sin tamo žive. 

Glumičin sin Đorđe Karaklajić, postao je tata i time je glumica dobila novu životu ulogu. Tanja je juče otputovala kako bi prvi put videla svoje unuče.

Đorđe već godinama živi i radi u Americi, sa svojom devojkom sada i ženom Katarinom. Tanja je sina Đorđa dobila u braku sa slavnim rediteljem Dejanom Karaklajicem, sa kojim ima ćerku Lanu.

Boškovićeva je jednom prilikom govorila o želji da postane baka, a sada joj se to i ispunilo:

- Uzdam se u Boga da će se to desiti. Biću posvećena baka, ali ako mi budu tražili da budem. Neću biti od onih baba koje se naturaju svojoj deci. I nisam im naporna s pitanjima kada će dobiti dete. Da biste bili u dobrim odnosima sa svojom decom i roditeljima, ne pitajte ih mnogo (smeh) - kazala je Tanja, dok je njen bivši suprug Dejan Karaklajić govorio o sinu Đorđu koji se u Americi dosta mučio kako bi uspeo tamo da zasnuje porodicu:

- Sin Đorđe je završio političke nauke. Digao je ruke od te priče. On je rođen u Americi, pa je odlučio da tamo nastavi život. Odveo je tamo i svoju devojku Katarinu, koja je završila medicinu - rekao je tom prilikom Dejan, dok se njegov sin u međuvremenu i oženio pomenutom Katarinom.

- Živeli su dosta teško u Arizoni. On je izdržavao porodicu dok ona nije dobila licencu za rad. Đorđe je završio još jedan fakultet komunikacije, pa je magistrirao. Sada žive na Floridi. Tražio je posao više od dve godine, a sada radi kao socijalni radnik. Brine trenutno o dvadesetoro dece. Sudbina svakog deteta je film. Našao je sebe u tom miljeu - dodao je režiser.

BONSU VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas