Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЉУБАВ

ТАЊА САВИЋ У ПРОБЛЕМУ: "Украли су ми телефон на којој су фотографије са Драшком", па ОТКРИЛА какав је дечко и коју њену песму највише воли

Тања Савић открила до сад непознате детаље.

1636968187_pjimage--30-.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм/ тања_савиц_привате
Oglas

Певачица Тања Савић гостовала је синоћ у емисији и осврнула се на однос са бившим мужем, али и на однос са Драшком Станивуковићем.

Прочитајте још: БРАНИ ГА КАО ЛАВИЦА: Када је Тања Савић чула ГНУСНЕ ПРЕТЊЕ које је њен муж упутио Драшку Станивуковићу, ОСТАЛА ЈЕ У ШОКУ - Одмах је УЗВРАТИЛА! (ФОТО)

Бивши супруг Душан ју је скоро питао преко мобилног: Је ли бре ти, јел имаш ти дечка? на шта му је Тања одговорила:

"Одговорила сам да пита децу, а она су јадна рекла "Не, не, не, мама нема дечка, стално је са нама", ваљда да би заштитила маму".

Потом је додала:

"Било би лепо да дође у Србију и да одговара за све што је радио мени и мојој деци".

На питање водитељке да ли јој смета што јој се бивши муж меша у живот Тања је истакла:

"Он је за мене ваздух, али он то још увек није схвати и мисли да има шансе".

"Он мисли да је Тањица и даље наивна девојка, код Тањице све може".

Да ли имаш дечка? Питала је водитељка у једном тренутку.

"Не бих заиста да то коментаришем, ја бих волела да будем мало мистериозна"

Водитељка је потом приметила да су Тања и Драшко у пријатељском односу.

"Мени су украли тај телефон, у којем сам ја имала неке наше заједничке фотографије, нису то неке не знам ни ја какве фотографије, нормалне фотографије"

"Људи, читајте између редова" рекла је Тања и пожелела да открије какав је Драшко у ствари.

"Седела сам са њим и морам да вам испричам за његову енергију. Ја сам осетила неке змијице поред њега, али он је анђео и има много лепу енергију, то је неко ко је толико неприметан (ту је али ако да није ту)".

"Драшко воли све моје песме, а највише воли моју песму Полудела и ту песму сам му отпевала пред свима у Новом Саду".

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas