Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

БРАНИ ГА КАО ЛАВИЦА: Када је Тања Савић чула ГНУСНЕ ПРЕТЊЕ које је њен муж упутио Драшку Станивуковићу, ОСТАЛА ЈЕ У ШОКУ - Одмах је УЗВРАТИЛА! (ФОТО)

Душан Јованчевић огласио се поводом Тањине везе с Драшком Станивуковићем.

1636876518_pjimage--57-.jpg
Фото: Принтскрин/Јутјуб/Инстаграм/Tanja Savic/ tanja_savic_private
Oglas

Још увек законити супруг певачице Тање Савић наводно је бесан због везе своје жене с  градоначелником Бањалуке, Драшком Станивуковићем, којем је и запретио, пише Курир.

Прочитајте још: "ИМАЋУ ЋЕРКУ ДА ПЕВА КАО ЈА": Тања Савић ОВОМ ИЗЈАВОМ потврдила везу са политичаром? (ФОТО)

Претње упућене политичару

Јованчевић не крије да му се не допада што је његова супруга ушла у другу везу, и поред тога што они дуже од годину и по дана не живе заједно, а политичара јавно упозорава да се клони Тање.

"Питајте Станивуковића следеће: Кад љуби моју жену, да ли њене усне имају сладак или горак укус? Сваки пут када смо нас двоје водили љубав, ја сам јој с......о у уста. Сада тај човек може само да поједе моје остатке", рекао је.

"Ово је моје прво и једино упозорење за њега. Тања је још увек законски моја жена. Не бих желео да му се нешто случајно догоди", изјавио је Душан.

Огласила се и Тања Савић

Након што је Душан Јованчевић јавно запретио градоначелнику Бањалуке Драшку Станивуковићу и упутио скандалозне увреде певачици након сазнања да су у вези, огласила се и она.

Тања је била шокирана речима које је изговорио Душан за Курир и напоменула да Драшко то није заслужио.

"Огавне речи, хладан зној ме облио. Оне речи, ја не могу да верујем уопште. Да ли је могуће да је то човек стварно рекао? Нисам сигурна, желела бих да чујем снимак или да видим ту поруку, да ми неко то пошаље, да будем сигурна да је он то стварно рекао...", рекла је Тања.

"Ово је шок, уопште није требало ово, да се деградира овај млади момак, није то заслужио. Да се Душан нешто с њим ту... Страшно!", додала је певачица, видно шокирана и узнемирена.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas