Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Теа Таировић проговорила о сукобу са Јеленом Карлеушом: ''ЈЕЛЕНА ЈЕ ТАДА БИЛА ЈОШ И МЛАКА'' (ФОТО)

''Ја вас молим да ми то више не радите'', упутила је молбу певачица

1678607240_tea-tairovic-prvi-red-Tea-JK-naslovna-1.jpg
Пхото: Принтсцреен К1/ Први ред/ Н. Скендерија
Oglas

Теа Таировић, гостујући у емисији „Први ред“ на К1 телевизији, причала је о првом солистичком концерту, који ће се одржати у јулу, али и њеној заради, због које је често на насловним странама медија.

Млада и атрактивна певачица, започела је припреме за концерт, али се осврнула и на коментаре оних који сматрају да је овакав подухват преурањен за њу.

'' То могу да кажу само људи који нису упућени у мој рад. Ја имам иза себе осам година каријере, само што се та нека моја велика популарност догодила у последње две'' – каже Теа, и додаје да је тренутно једина окупација у њеном животу посао, због кога је запоставила љубавни живот.

'' Мислим да је моја велика амбиција и заљубљеност у посао који се бавим, главни разлог што сам негде запоставила свој приватни живот. Мени су се велике ствари десиле у том послу, када то нисам очекивала'' – рекла је популарна певачица и открила шта је оно што жели да концертом покаже публици у Београду.

'' Желим да им покажем Теу, онакву какву они знају, али и део који они не знају, то се све крије на новом албуму, који ће ускоро чути. Неки емотивни део мене'' – додала је, и открила да ће гошћа на концерту бити Сања Вучић.

Фото: Принтсцреен К1/ Први ред
 

Њени наступи веома су посећени, због атмосфере коју прави многи је називају „краљицом бакшиша“, а Теа је у шаљивом маниру одговорила да јој медији тиме навлаче „беду на врат“.

''Ја вас молим да ми то више не радите, јер ми навлачите муку и беду на врат, да ме неко замрзи због тога. То уопште не мора да значи да је тачно'' – рекла је популарна певачица .

Теа је открила и да је у животу води интуиција, а потом испричала и анегдоту са аеродрома када је осетила да ће лет бити отказан:
'' Оптерећена сам летовима, јер много времена проводим у авионима. Имам апликацију на телефону, која показују где су турбуленције, и какав ће бити лет. Догодило се у Штутгарту, да сам видела да јако дува ветар, и већ сам видела како ће бити. Видим ја на табли на аеродрому да касни полетање, окренем се ка музичарима и кажем- овај не лети сигурно. Укључим ја апликацију, оно свуда црвено. Како смо сели у авион, нешто ме је пресекло. Устајем и кажем им да ја не желим да летим овим авионом, ако треба идем аутобусом. Неки Рус који је седео ту у близини, устаде и каже да иде и он, јер је схватио да сам нешто осетила. Моји музичари су одлучили да ипак остану у авиону. Док сам ја сређивала да ми врате пртљаг, села сам нешто да поједем, зове ме Дуле и каже да авион ипак неће да полети'' – испричала је кроз осмех певачица, и додала да нема неке ритуале, али да уме да оде у цркву када се осећа лоше, или када има неки ружан предосећај.

Недавно се у медијима појавила вест да се Теа Таировић закључала у шминкерницу, када је на једном наступу срела Јелену Карлеушу. Њихов наводни сукоб датира још из такмичења Звезде Гранда, када Јелена баш и није била благонаклона ка младој певачици. Теа је у емисији „Први ред“ на К1 телевизији открила и праву истину, о односу са старијом колегиницом.

'' Јелена је тада била још и млака, како се касније коментарисало у такмичењу. Она је мени само тада, за први наступ рекла да је био млак и без енергије. Ја сам се тада заинатила, много сам вежбала, и отишла сам у школу певања, где је након тога имала само речи хвале за мене. Након такмичења, среле смо се после шест или седам година на наступу у Цириху, попричале три минута и то је то. Узајмно смо честитале једна другој на успесима'' – рекла је Теа Таировић.

Недавно су медији у Србији пренели фотографију певачициног наводног хапшења у Шведској. Теа је демантовала ове наводе и истиче да је истина потпуно другачија.

'' Слика која се појавила у медијима уопште није са аеродрома, него из бекстејџа. Људе које видите на слици, можете видети и на мојим наступима. Они обезбеђују простор, у истим тим униформама и са значкама. Плашим се да сад може било ко и било шта да измисли, и да те људи сатанизују због тога'' - закључила је Теа у емисији „Први ред“ на телевизији К1.

 

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas