Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Тејлор Свифт оборила још један рекорд и престигла Пола Макартнија: Певачица ниже успехе

Ове године Тејлор Свифт оборила је рекорд за највише номинација за песму године свих времена пошто је номинована по седми пут током своје импресивне музичке каријере

1707046289_4b05803e8cdbd2f6ac1d87d8e11307869413552e.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Тејлор Свифт је поново ушла у историју Греми награда пошто је званично оборила рекорд са највише номинација за песму године свих времена. На 66. додели Греми награда, Тејлорина песма Анти-Херо је номинована за песму године, што је означило њен седми пут да је номинована за ову категорију током своје каријере.

Овиме је Тејлор престигла легендарне певаче Пола Макартнија и Лајонела Ричија

Тејлорин рекордни низ започео је још 2010. године када је била номинована за песму Yоу Белонг Wитх Ме, затим поново за Схаке Ит Офф 2015. године, затим Бланк Спаце 2016., Ловер 2020., Цардиган 2021. и Алл Тоо Велл (10 Минуте Версион) 2023. Али упркос томе што је била номинована за седам пута, Тејлор никада није победила, а њени фанови се надају да је сада њена година.

Ове године Тејлор је такође изједначила рекорд по броју номинација за албум године за женску уметницу, што је невероватан подвиг који држи икона Барбра Стрејсенд. Поп певачица је номинована за свој десети студијски албум Миднигхтс, а претходно је била номинована за албуме Феарлесс, Ред, 1989, Фолклоре и Еверморе.

Тејлор је одонела победу за албум године три пута.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas