Oglas
· · Komentari: 0

Tejlor Svift oborila još jedan rekord i prestigla Pola Makartnija: Pevačica niže uspehe

Ove godine Tejlor Svift oborila je rekord za najviše nominacija za pesmu godine svih vremena pošto je nominovana po sedmi put tokom svoje impresivne muzičke karijere

1707046289_4b05803e8cdbd2f6ac1d87d8e11307869413552e.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Tejlor Svift je ponovo ušla u istoriju Gremi nagrada pošto je zvanično oborila rekord sa najviše nominacija za pesmu godine svih vremena. Na 66. dodeli Gremi nagrada, Tejlorina pesma Anti-Hero je nominovana za pesmu godine, što je označilo njen sedmi put da je nominovana za ovu kategoriju tokom svoje karijere.

Ovime je Tejlor prestigla legendarne pevače Pola Makartnija i Lajonela Ričija

Tejlorin rekordni niz započeo je još 2010. godine kada je bila nominovana za pesmu You Belong With Me, zatim ponovo za Shake It Off 2015. godine, zatim Blank Space 2016., Lover 2020., Cardigan 2021. i All Too Vell (10 Minute Version) 2023. Ali uprkos tome što je bila nominovana za sedam puta, Tejlor nikada nije pobedila, a njeni fanovi se nadaju da je sada njena godina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

Ove godine Tejlor je takođe izjednačila rekord po broju nominacija za album godine za žensku umetnicu, što je neverovatan podvig koji drži ikona Barbra Strejsend. Pop pevačica je nominovana za svoj deseti studijski album Midnights, a prethodno je bila nominovana za albume Fearless, Red, 1989, Folklore i Evermore.

Tejlor je odonela pobedu za album godine tri puta.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas