Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Теодора Џехверовић изашла из болнице: Певачица отркила како се осећа (ФОТО)

Певачица Теодора Џехверовић оперисана је на Бадње вечЕ

1704895332_5b258e82ed477262ca313fbc9ae2c5db387d0128.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Теодора је напустила болницу и сада је показала ко брине о њој.

Наиме, Теодора је на Инстаграму објавила снимак и показала мама Џехву која се не одваја од ње.

- Четири си попила, а јуче сам ти рекла да попијеш једну. Лаже бре, само купује таблете, а не пије - љутила се мама Џехва док се Теодора смејала у позадини.

- Класична кева - додала је певачица.

Фото: принтсцреен/ Инстаграм/ теодораџехверовић

Иначе, Теодора је недавно објавила слику из болничког кревета и обавестила своје пратиоце да јој ова година није почела баш најбоље, јер је оперисана на Бадње вече.

- Драги моји, за мене су искушења од првог дана ове године. Таман што је почело да и буде боље, добила сам страшне болове у стомаку. На Бадње вече сам оперисана. Имала сам цисту на јајнику која је пукла и стање ми се због тога погоршало - започела је Теодора, а онда додала да се сада осећа боље:

- За сада је све у реду, сем што ме наравно ране боле, али се надам да ће то све бити добро и да ће да зарасте све како треба. И поред тога, не мењам мишљење да ће ово бити једна предивна година којој се свим срцем радујем - написала је певачица.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas