Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
СТРАШНО

"Терао нас је да носимо сукње и ударао нас по задњици": Исповест девојака које су прошле тортуру Мике Алексића

Девојке преживљавале пакао

1610893106_mika-1.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /Студио Б
Oglas

У медијима је синоћ ођекнула вест да је власник глумачке школе, продуцент и глумац, Мирослав Мика Алексић, ухапшен након отвореног интервјуа, младе глумице Милене Радуловић, која је јавно признала да је силовао њу и још пет девојака, које су у том тренутку биле малолетне.

Прочитајте још: Позната глумица показала снимак плућа након короне (ФОТО)

Након глумицине изјаве, почеле су да стижу поруке подршке са свих страна, а Милени су све колеге, али и други обични људи честитали на храбрости, што је успела да иступи у јавност са оваквим страшним детаљима.

Сада су по друштвеним мрежама и остале девојке, које су похађале школу глуме Мике Алексића, добиле снагу да јавно проговоре о његовој тортури и сексуалном злостављању. Међу њима је и Сара Жељковић, која је на свом Инстаграму до детаља описала, како је изгледао сусрет са њених 16 или 17година, у кабинету тадашњег професора.

- Када сам напунила неких 16, 17 година, Мика ме је позвао код себе у канцеларију на разговор. Не сећам се тачно како је то искомуницирао. Све у свему, почео је да ме испитује везано за секс.

Фото: Инстаграм принтсцреен/росасалвахе

- Врло се добро сећам питања, као и шта сам имала обучено тај дан, што сам касније чула да хоће да се деси када је неки трауматичан тренутак био у твом животу. Питања су била: "Да ли се кре*еш?". Ја сам се наравно збунила, али пошто се подразумевало у мом животу да се на свако Микино питање одговори, ја сам стидљиво одговорила "да", на шта се он насмејао и рекао: "Да, да, а је л' волиш да се кре*еш?". Ја сам и даље била потпуно збуњена ситуацијом која се дешава, али је он само наставио да поставља питања.

Фото: Инстаграм принтсцреен/росасалвахе

- А где највише волиш да се кре*еш?". Ја сам и даље имала неки тупави кез на лицу па је уместо мене он одговорио на то питање: "Где стигнеш, а?", након тога је престао да ме испитује и једине ситуације које се сећам следеће је било да ми је тражио да устанем и да се окренем, што сам ја послушно урадила, да би ме он потапшао/протресао по дупету и рекао: "Мало је канта, али може да прође", само је део исповести једне од девојака - написала је Сара, а потом се јавила и Јелена Радовић, која је напустила школицу као дете, јер јој није било пријатно у присуству легендарног глумца.

-Са неких 7година сам кренула у чувену групу у згради Радио Београда. Сећам се да је од почетка био суров, да нас је на аудицији примио само неколико, а дошло је на десетине. Родитељима нисам говорила због чега не идем код Мике, мислили су да ме мрзи. Девојчице су морале и по највећем минусу да носе сукње. У мојој пороици су ме учили да се свако облачи како жели и да је небитно шта имаш на себи већ у себи. Сукње је била обавезна - Само је део онога што је Јелена објавила на Твитеру.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas