Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

Након подизања оптужнице Мики Алексићу, огласила се Милена Радуловић

Тужилаштво је данас подигло оптужницу против Мике Алексића

1619023121_superdeep_premijera_15042021_0007.jpg
Фото: Атаимагес
Oglas

Глумица Милена Радуловић каже да је очекивала оптужницу која је данас подигнута против Мирослава Мике Алексића и овакав њен садржај.

Прочитајте још: ТРАГИЧНА СМРТ ЗВЕЗДЕ ГРАНДА (24): "Сунце моје, шта уради од себе?!" Колеге се у неверици опраштају од Момира

- С обзиром на број пријава и број девојака које су се јавиле, спремне да сведоче о својим искуствима с Мирославом Алексићем, подизање оптужнице за мене је потпуно очекивано - каже Милена Радуловић. Она истиче да је од првог дана када је изашла јавно и када су друге девојке проговориле, била свесна да раде праву ствар.

- Нисам мислила о евентуалним последицама, о претњама, притисцима. Нисам се плашила, била сам свесна онога што радимо, јер говоримо истину - наводи она.

Каже и да су Ива Илинчић, она и остале девојке урадиле све што је до њих, као и да је сада све на суду.

За кривично дело полно узнемиравање запрећена је новчана казна или затвор до šшест месеци, а уколико је учињено према малолетном лицу, учинилац ће се казнити затвором од три месеца до три године.

За силовање су, у завиосности од начина извршења предвиођене различите казне, од најмање две до 10 година, пет до 12 година, а за силовање малолетница пет до 15 година.

Радуловић је Алексића прва пријавила полицији у јануару, након чега је он ухапшен и од тада се налази у притвору, а убрзо су се и друге девојке осмелиле да га пријаве.

Прочитајте још: Исповест Марка Ђоковића ШОКИРАЛА све: Много сам патио! Хтео сам да будем као Новак, али...

Он се налази у притвору од хапшења 11. јануара, да не би у кратком року поновио кривично дело.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas