Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Тешка животна прича Беле Хадид: Мајка јој бранила да једе, констатовали јој тешку болест, а желела је да се бави потпуно другачијим занимањем

Живот најлепше жене на свету далеко је од идеалног

1665221422_profimedia-0727195477.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Бела Хадид пре две године проглашена ја за нејлепшу жену 21. века, а иако је напунила тек 25 година, постигла је невероватне животне успехе.

Једна од најуспешнијих манекенки данашњице Бела Хадид прославиће сутра свој 25. рођендан. Ова млада доста тога је постигла у свом животу, а готово да не постоји бренд с којим није сарађивала.

Иако је веома успешна, као и њена сестра Ђиђи, често су се могли чути коментари да никада не би успела да јој није било славне мајке, некадашње манекенке Јоланде Хадид.

Прочитајте још: Софија Милошевић се у трудноћи угојила 10 килограма: Решила се сваког грама вишка без пуно одрицања, а открива и како

Јоланда је некада такође била веома успешна манекенка, а јавност ју је упознала и кроз ријалити "Тхе Реал Хоусеwивес Оф Беверлy Хиллс". Иза себе има два брака и троје деце.

С Мохамедом Хадид добила је троје деце - ћерке Ђиђи и Белу, као и сина Анвара који се такође бави манекенством. Јоланда и Мохамед у браку су били од 1994. до 2000. године, а након тога Јоланда се венчала с Дејвидом Фостером са којим је била од 2011. до 2017. године.

Иначе, Белина мама носила је надимак "мајка из пакла" јер је бранила Бели да једе колико је желела, "јер Париз и Милано воле мршаве девојке", а ћерке није подстрекивала на образовање "јер је манекенство много исплативије".

Бела је желала да иде на Олимпијаду

Данас многи не знају да је Бела била спортски тип, као и да су њена пасија били коњи. Желела да иде на Олимпијске игре као јахач коња, али њен сан се завршио када је са 14 открила да има лајмску болест.

Бела је истакла да се готово сваког дана суочавала са низом непријатности - аритмијом срца, променама расположења, болом у зглобовима, знојењем, мучнином, несаницом, главобољом, тескобом и збуњеношћу.

"Сваки дан бих знала да осетим и по десетак од ових симптома и то од 14. године. Све је постало још теже кад сам напунила 18", испричала је манекенка којој је болест дијагностикована 2012. године.

Прочитајте још: Никога не оставља равнодушним: Драгана Косјерина одевном комбинацијом оставила све без даха

Бела је лајмску болест назвала "невидиљивом", с обзиром да није очигледна и нема физичке манифестације. Такође је описала како је све деловало када се први пут разболела.

"То је толико утицало на моје памћење да изненада више нисам знала како да се довезем од Малибуа до Санта Монике где сам живела. Нисам могла ни да јашем. Било ми је јако лоше. Морала сам чак и да продам коња јер нисам могла да се о њему бринем", рекла је тада позната манекенка.

Ипак, успела је да се пробије у свету моде, те је данас и те како успешна, само за 2020. и 2021. годину зарадила је око 25 милиона долара.

Успешна је и на друштвеним мрежама, а на Инстаграму прати преко 55 милиона људи.

Најлепша жена света и њене операције

Бела је пре две године проглашена за најлепшу жену света, будући да су научници израчунали да има такозвани златни пресек – савршене црте лица. 

А да ли би била таква да се није подвргла се бројним операцијама? Иако Бела тврди да је имала само једну операцију, када је са 16 година радила нос, слике из прошлости говоре другачије, преносе страни медији. Могу се прочитати коментари да је манекенка "поправила" све неправилности захваљујући пластичним хирурзима, док други мисле да је манекенка лепа и да је заслужила поменуту титулу.

Бела на фотографијама из прошлости изгледа заиста другачије, што иде у прилог коментарима да се подвргла низу интервенција. Страни медији наводе да је Бела радила уста, нос, браду, јагодице, мачје очи, као и да редовно користи ботокс. Писало се и да се оперисала по узору на Карлу Бруни, а слике које смо пронашли на интернету потврђују њихову невероватну сличност.

Патила од депресије и анксиозности

Бела је говорила о свом менталном здрављу прошле године на Инстаграму, када је објавила низ фотографија на којима је уплакана, где је открила да је патила од депресије и анксиозности већи део свог живота, још откако је била тинејџерка.

"Моја социјална анксиозност ми се полако шуњала и расла уз мене како сам загазила у двадесете. Било ми је све теже да изађем, а да не попијем једно пиће како бих смирила живце, што је чинило да пожелим да уопште не изађем, тако да сам само била у хибернацији између послова. Имала сам депресивне епизоде, а мама и доктор би ме питали како сам, па сам им само слала своје фотографије уместо да одговорим. То ми је било најлакше јер нисам могла да објасним како се осећам. Осећала сам исцрпљујућ ментални и физички бол, не знам због чега, али тако је протекле три године", рекла је Бела и додала да, кад је постављала слике, то је радила како би свако знао да је у реду да се тако осећа.

"У неком тренутку нисам хтела да качим само лепе слике. Много људи пролази кроз исто што и ја. Не знам да ли људи не желе да виде то на Инстаграму и то је у реду. Не морам заувек бити на Инстаграму. Осећам да је ово нова стварност и то ми је важно", закључила је она.

Љубавни живот

Дусо се писало о њеној вези са музичарем Тхе Wеекндом. О њима је почело да се шушка још 2015. а од тада су неколико пута раскидали и поново се мирили. Пре шест година заједно су виђени на фестивалу Цоацхелла те су тада извори блиски њима изјавили да се међу њима одмах јавила хемија.

Исте те године су заједно отишли на Фасхион Wеек у Њујорк, где су с ревије Алеxандера Wанга отишли држећи се за руке. Али, крајем 2016. писало се да је пар раскинуо.

Прочитајте још: ЕВРОВИЗИЈА 2023: Ево који град ће бити домаћин престижног такмичења (ФОТО)

"И даље деле велику љубав један према другоме, па су остали пријатељи", рекао је један извор тада. А управо су се тада поново "спојили" на ревији Вицториа'с Сецрет где је наступао управо он. У једном тренутку су се срели на писти, Бела је желала да га додирне, али он се измакао. Све то је заједно изгледало веома непријатно поготово због недавног раскида. И данас се шушка да нису преболели једно друго.

Бела данас ужива у романси са Марком Калманом. Пар је прошле године у августу обелоданио везу, а спекулише се да су заједно већ две године заједно. Марк је уметнички директор и његове заслуге укључују дизајнирање дела албума за репера Трависа Скота. О Марку се не зна много јер свој приватни живот крије од јавости.

Иначе, Белин партнер је често на мети негативних коментара јер га не сматрају мужевним.

Бонус видео:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas