Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Тешка животна прича ГОЦЕ ЛАЗАРЕВИЋ: Преживела тешку немаштину, трагичну смрт мајке, батине, а са 15 година морала да се исели из куће

Иако је стално насмејана, њена животна прича је тешка и потресна

1661517285_gocal.png
Фото: Инстаграм/принтскрин/гоцалазаревиц_оффициал
Oglas

Легендарна певачица народне музике Гоца Лазаревић иза широког осмеха, по којем је препознатљива, крије веома тужну животну причу, неко би помислио да је, заправо, неки сценарио за филм.

Истакла је да се намучила много, док није почека да живи самостално. До тада је на својој кожи остила сву суровост живота.

- Док нисам почела да живим самостално, намучила сам се много. Све је било сурово. Мама и тата су трбухом за крухом отишли у иностранство. Оставили су мене и брата код стрица и стрине. Онда је и стрина морала да иде да ради, па је оставила мене и брата у кући у шуми са једним неугледним човеком да нас чува. Није се пресвлачио по десет дана - отворила је душу Гоца у једној емисији.

Прочитајте још: АНИЦА ДОБРА организује венчање за своју наследницу: Мина се већ удала, али тек се очекује церемонија за памћење

Неких детаља из детињства се сећа као да су јуче били, истичући да су јој оставили горак укус у устима.

- Ми смо преко недеље мазали паштетицу и маргарин на хлеб. Нисмо знали ништа друго. Док стрина не дође. Отуд и мој гастритис, који вучем од раног детињства. Морам да кажем да никада нисмо били гладни. Чоколаду смо куповали једном месечно, оно мало животињско царство - прича певачица.

Деценијама је сањала мајку, која је трагично настрадала у саобраћајној несрећи, како се враћа.

- Знам да је она отишла, ипак смо ми били мали. Ја знам да је она отишла, а ја сам увек имала исте снове. Деценијама сам сањала да се она враћа, али њен недостатак у одрастању, топлини, љубави у свему - рекла је Лазаревићева.

Прочитајте још: Да ли препознајете девојчицу са слике? Данас је остварила СНОВЕ и постала једна од наших најпознатијих глумица (ФОТО)

Њен отац се после тога неколико пута женио. А Гоца наглашава да су те жене неретко биле грубе према њеном брату и њој.

- Тата се након тога незванично женио неколико пута. То су биле неке жене које су биле грубе према нама. Када је једна од њих дошла, смислила сам средњу школу која не постоји нигде у близини да побегнем да их не гледам. Отишла сам у Београд - рекла је Гоца.

Као девојчица, са само 15 година, долази у престоницу. Тада ју је прихватила породица њене маћехе. Међутим, ту никако није могла да се уклопи, будући да је та породица имала сина, који ју је стално тукао.

- Није волео што сам ја ту. Сваки дан ме је тукао из љубоморе, а једном када ме је озбиљно ударио сам му вратила. Тада ми је његова мама рекла да тражим другу кућу. Спаковала сам ствари у картонску кутију и пошла сам да тражим тетку. Знала сам само да ради код Лиона у неком бифеу. Једва сам је нашла - емотивно је говорила певачица.

Прочитајте још: Говорили су да је сређивала подочњаке: Глумица оштро демантовала, па нагласила - "Још ми не сметају у толикој мери"

Гоцина највећа љубав, како је признала, био је познати композитор Милутин Поповић Захар. Провели су 16 година у браку, а он јој је написао и бројне хитове. Песма која је прославила певачицу била је "Видовдан", која је заправо била посвећена Весни Змијанац. Међутим, њихови различити карактери су довели до краха велике љубави.

- Различитост је интересантна, а ти поларитети стварају привлачност. Али ако у тим различитостима нема компромиса, то постаје мало напорно. Током година је почео да буде неиздржај неких елемената живота, а онда се догодило да се то претворило у своју супротност. Кажу да је између љубави и мржње танка граница - закључила је Гоца.

А ова шармантна дама на прагу осме деценије изгледа феноменлано.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas