Oglas
· · Komentari: 0

Govorili su da je sređivala podočnjake: Glumica oštro demantovala, pa naglasila - "Još mi ne smetaju u tolikoj meri"

Nataša je istakla da nema ništa protiv estetskih zahvata

1661500734_nn.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Nataša Ninković važi za jednu najtalentovanijih i najlepših glumica. Nedavno je proslavila 50. rođendan, a Ninkovićeva je pobornica prirodnog izgleda. I pored toga, nema ništa protiv estetskih korekcija kojima se i sama podvrgavala, ali samo onoliko koliko je potrebno da održi svež izgled.

Mnogi su govorili da je korigovala i predeo oko očiju, ali ona je to demantovala:

— Nisam protiv plastičnih operacija. Hiljadu puta sam razmišljala da operišem podočnjake. Hoću-neću, ali nisam. Pohvalila bih doktora da sam to uradila. Još mi ne smetaju u toj meri, osim u jutarnjim satima. Ako mi zaista bude smetalo, u smislu da utiču na moje samopouzdanje, ja ću to da uradim. Ali niko ne može da mi kaže da pumpanje gornje usne utiče na bilo šta, sem da izgledaju veštački i preterano, ispričala je jednom prilikom, kako prenosi "Glossy".

Pročitajte još: Malo ko zna da je ona KUMA ANI IVANOVIĆ: Na venčanju bivše teniserke i fudbalera blistala je u ružičastoj toaleti (FOTO)

Glumica je nedavno organizovala slavlje povodom jubilarnog pedesetog rođendana. Zabavi su prisustvovale njene kolege i prijatelji, a po svemu sudeći sjajno su se proveli.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @dejanpetrovicbigband

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas