Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Теyа Дора треба да иде код логопеда": Маја Николић оштро осудила овогодишњу представницу Србије на "Евросонгу"

Маја Николић није штедела младу певачицу

1709467438_Foto-Ataimages.rs-Teya-Dora-i-Maja-Nikolic.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Певачица Маја Николић није одушевљена што ће Србију у Малмеу представљати Теyа Дора и њена "Рамонда", те је прокоментарисала њен наступ али и начин певања, па јавно подржала Бресквицом.

- Ово је један од најгорих избора за Песму Евровизије. Што се тиче Теyа Доре, ова песма ми је нејасна. Њена песма "Џанум" је сјајна, а ову "Рамонду", ништа нисам разумела. У њеној песми се ништа не разуме, она пева 3+. Допала ми се Бресквица, Саска Јанx, Зејна су биле добре, а остали су ми непознати. Млака вода, никакав доживљај нисам имала - рекла је Маја.

Весна Вукилић Венди се није сложила са Мајом, те је открила да сматра да мора да се помогне младим певачима и да им се да ветар у леђа, а да је то такмичење најбоље за то.

- Ја сматрам да треба дати афирмацију млађим лицима, доста су старији јахали. Ми не знамо какви су потенцијали ти млађи, пустите их да видимо. Мени се свидела песма Џорџија, то је баш лепа песма - рекла је Венди.

- Видели смо да је апсолутни победник публике Бресквица, а стручни жири даје само 5 поена Бресквици, то је доказ да челници РТС раде против публике, а самим тим и стручни жири, њима диригују за кога да гласају - додала је Маја Николић.

Венди је рекла да су за Бресквицу многи лобирали пред такмичење, и да сматра да то није у реду, па је ушла у сукоб са Мајом која је поменила и победу Луке Блека прошле године.

- Прошле године победио је Лука Блек који је глумио Луциферово рођење, страшно. Теyа Дора треба да иде код логопеда јер се не разуме шта он пева, што је страшно. Порука Лиле Рамодне не постоји, јер други народи то не разумеју - додала је Маја.

- То је доказ да народ није меродаван, већ да је битно шта ће РТС и стручни жири да кажу - додала је Маја Николић.

(Пинк)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas