Oglas
· · Komentari: 0

"Teya Dora treba da ide kod logopeda": Maja Nikolić oštro osudila ovogodišnju predstavnicu Srbije na "Evrosongu"

Maja Nikolić nije štedela mladu pevačicu

1709467438_Foto-Ataimages.rs-Teya-Dora-i-Maja-Nikolic.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Pevačica Maja Nikolić nije oduševljena što će Srbiju u Malmeu predstavljati Teya Dora i njena "Ramonda", te je prokomentarisala njen nastup ali i način pevanja, pa javno podržala Breskvicom.

- Ovo je jedan od najgorih izbora za Pesmu Evrovizije. Što se tiče Teya Dore, ova pesma mi je nejasna. NJena pesma "Džanum" je sjajna, a ovu "Ramondu", ništa nisam razumela. U njenoj pesmi se ništa ne razume, ona peva 3+. Dopala mi se Breskvica, Saska Janx, Zejna su bile dobre, a ostali su mi nepoznati. Mlaka voda, nikakav doživljaj nisam imala - rekla je Maja.

Vesna Vukilić Vendi se nije složila sa Majom, te je otkrila da smatra da mora da se pomogne mladim pevačima i da im se da vetar u leđa, a da je to takmičenje najbolje za to.

- Ja smatram da treba dati afirmaciju mlađim licima, dosta su stariji jahali. Mi ne znamo kakvi su potencijali ti mlađi, pustite ih da vidimo. Meni se svidela pesma Džordžija, to je baš lepa pesma - rekla je Vendi.

- Videli smo da je apsolutni pobednik publike Breskvica, a stručni žiri daje samo 5 poena Breskvici, to je dokaz da čelnici RTS rade protiv publike, a samim tim i stručni žiri, njima diriguju za koga da glasaju - dodala je Maja Nikolić.

Vendi je rekla da su za Breskvicu mnogi lobirali pred takmičenje, i da smatra da to nije u redu, pa je ušla u sukob sa Majom koja je pomenila i pobedu Luke Bleka prošle godine.

- Prošle godine pobedio je Luka Blek koji je glumio Luciferovo rođenje, strašno. Teya Dora treba da ide kod logopeda jer se ne razume šta on peva, što je strašno. Poruka Lile Ramodne ne postoji, jer drugi narodi to ne razumeju - dodala je Maja.

- To je dokaz da narod nije merodavan, već da je bitno šta će RTS i stručni žiri da kažu - dodala je Maja Nikolić.

(Pink)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas