· · Коментари: 0

Срђан Моби Дик у ШОКАНТНОМ интервјуу открио разлог свађе са Лепом Бреном! "Ти да ћутиш, твоји деле лажне паре"

Срђан Моби Дик испричао је непознате детаље из своје каријере, приликом једног телевизијског гостовања.

1632481670_Untitled.png
ФОТО: Принтскрин/ Јутјуб/ Голи живот Тв Хепи

Срђан Чолић, у јавности познатији као оснивач и фронтмен групе "Моби дик" у једном интервјуу изнео је до сада непознате детаље из 90-их. Тако је испричао како је једна певачица давала прасиће у замену за плочу.

Ја сам ту музику (новокомпоновану) гледао као циркуску музику.

Прочитајте још: Ума Турман поделила своју "НАЈМРАЧНИЈУ ТАЈНУ" из тинејџерских дана (ФОТО)

"Једна певачица, која је доста позната сад, када је почињала била је јако млада и молила је Марину Туцаковић и Футу да сними плочу. Пошто она није имала пара онда је њима доносила силне прасиће. Знам да је у то време било гомила прасетине код Марине и Футе у кући, и ми смо то ждрали и ждрали. Били су заиста ок они, девојка није имала тад пара, била је јако талентована и тако је снимила плочу за прасиће."

"Одрастао сам на западној музици"

Група Моби Дик је, како је Срђан објаснио, као израз бунта.

"Ја сам заиста био саучесник у израду тих новокомпонованих песама. То су добре плоче гледано кроз неку призму данашњице – Џеј “Недеља” или Цеца “Кукавица”. Али мени је то музички било грозно. Ја сам одрастао на западној музици. Први пут кад сам дошао у Београд нисам знао како се озвучава хармоника.Ја сам ту музику гледао као циркуску музику. Мени је то било тотално смешно да неко може да слуша ту врсту музике."

Нас у иностранству тражили због "Краља кокаина"

Деведесетих се упознао и са Џејем.

"Џеја сам упознао 1990. Он је био талентовано и весело циганче. Стално је ђускао и певао. Фути се то много свидело. Џеј је био шибицар, дошао са улице, био скроз позитиван и то је пренео на народ. Иначе Џеј је имао тај проблем да тешко памти и брзо заборавља. Није могао да се сконцентрише. Био је доста музикалан."

Свађа са Лепом Бреном

Открио је и како је дошло до свађе између њега и Лепе Брене.

"Са Бреном сам радио један албум, она је увек била мало дистанцирана. Сећам се, већ сам имао групу “Моби Дик” и путовали смо у иностранство на неку групну свирку. А нас су стално мешали са народњацима. Али то је морало тако да буде јер у иностранству где има највише пара ту су певали народњаци, а нас су тражили тад због “Краља кокаина”. Био је то велики наступ после кога су нас исплаћивали у кешу. Како су они то скупили са благајне мени су дали пар хиљада франака. Пошто су се франци лоше котирали код нас ја сам имао навику да на аеродрому заменим те франке за марке", прича Срђан.

Ухапсили су ме на аеродрому због сто лажних франака.

Испоставило се, каже, да је од тих свих франака сто било лажно.

"И мене ухапсе на аеродрому. Имао сам ту срећу јер није било 500, јер за 500 добијеш силне неке забране. Али су ме свакао једно пола сата испитивали. Они не разумеју енглески ја не разумем немачки. То је трајало док није дошао мој друг који је Швајцарац и који им је објаснио да сам ја певао и да сам добио бакшиш и да нисам имао начин како да проверим да ли је новчаница права. Пустили су ме пошто је било само сто франака у питању."

"У међувремену је авион требало да полети и они су ме пустили буквално пет минута пред полетање. У авиону је била и Брена. И она крене да се дере на мене како ја као изигравам неку звезду. Притом њен организатор ми је дао те лажне паре. Био сам на ивици да јој свашта кажем. Само сам јој рекао – ти да ћутиш молим те, твоји организатори деле лажне паре. Ја нисам навикао да идем у затвор, ако ти јеси онда ти иди", испричо је Срђан.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.