· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

Тијана Ем се огласила након инцидента: Истина је да сам доживела психичко и физичко насиље

Певачица потврдила да је доживела насиље

1608299925_tijana.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /Схаран Цинцепт ТВ

Тијана Ем, која је постала популарна хитом "Жена од султана", потврдила је за медије, да је доживела насиље у свом стану на Вождовцу од стране дечка.

Прочитајте још: Претучена Жена од султана? Певачица Тијана Ем пријавила дечка за насиље

Како је сама Тијанина жеља, коју ми као њена продукција "Схаран цонцеп теам, поштујемо, да није у стању да се оглашава на тему да ју је претукао бивши партнер. Ми смо уз Тијану у овом тренутку и пружамо јој највећу подршку, док ћемо надлежне органе пустити да раде свој посао. Тијана је сама желела да се огласи сада јавно и да стави тачку на читаву причу. 

- Тачно је да сам доживела психичко и физичко насиље. Урадила сам оно што сам сматрала да је најбоље за мене. Хвала вам свима на разумевању, и на подршци. Надам се да ме разумете у каквом се стању налазим и да се више нећу оглашавати на ову тему. И овога пута јавно апелујем на све девојке да не трпе никакво насиље - рекла је Тијана еМ. 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.