Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"ТО ДЕТЕ СЕ НЕЋЕ РОДИТИ": Саши Поповићу баба Ванга предвидела губитак детета и раскид

Баба Ванга му је између осталог предвидела и када ће да умре

1713689409_Ftoo-Ataiamages.rs-Printscreen-YouTube.jpg
Фото: YоуТубеСцреенсхот/хисторy, Атаимагес.рс
Oglas

Креативни директор "Гранда", Саша Поповић пре супруге Сузане имао је неколико љубавних веза, а са једном девојком чекао је и дете.

Међутим, једном приликом Саша је говорио о пророчанству баба Ванге, која му је предвидела да ће изгубити дете.

Поред тога, рекла му је да ће постати директор велике музичке фирме, да ће умрети у 86. години живота природном смрћу, као и да се неће оженити наредних шест година иако има девојку.

- У том моменту моја изабраница била је у четвртом месецу трудноће. Питам ја Вангу: "Па како се Ванга нећу оженити када ми је девојка трудна", а она ми одговара: "Од те девојке нема ништа, нити ће се то дете родити". Петог јануара следеће године нас двоје смо раскинули. Не могу да кажем о коме се ради, али све се одиграло онако како је пророчница казала. Догодило се и то да сам се по њеном пророчанству тек у 48 години оженио Сузаном и крај ње пронашао мир - признао је некадашњи сувласник и директор "Гранд продукције", на којег су баба Вангине речи озбиљно утицале.

- Како су године пролазиле све што је рекла почело је да се обистињује. Све више сам схватао значај онога што ми је рекла. Деведест посто ствари је погодила, а будући да остаје оних десет посто за сумњу морам да признам да се надам да се оно за време смрти преварила- казао је кроз смех Поповић.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas