Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"То је била љубав на први, други и трећи поглед": Кристина Раденковић испричала како је упознала човека свог живота - Случајни сусрет који је све променио

Водитељка је открила и због чега је преплакала првих пар месеци везе

1693379582_luke_black_28042023_0061.JPG
Фото: АТА имагес
Oglas

Како је водитељка Слагалице Кристине Раденковић упознала човека свог живота? Један случајни сусрет, једна визит-карта и љубав на "први, други и трећи поглед", како сама каже. Домаћим медијима открила је и зашто је преплакала сваки растанак!

Кристина и адвокат Никола Радојевић упознали су се пре скоро десет година, док су шетали псе. Она је водила своје две куце, а он тражио изгубљеног пса. 

"Никола и ја смо се упознали сасвим случајно, и то на улици док је он тражио изгубљеног пса, а ја сам шетала своје две куце. У моменту када је мој пас излетео на пут јурећи мачку, замало га је ударио ауто. Никола га је ухватио, пришао ми, дао ми га и тада ме питао да ли сам видела његовог пса. Како сам јако слаба на животиње, дала сам се у акцију да му помогнем. Разлетела сам се тада по крају да га нађем. Када сам га током тражења срела још једном, дао ми је своју визиткарту, а остало је историја",  испричала је једном приликом водитељка за медије.

Како је открила, на почетку везе је веома тешко подносила раздвојеност од Николе и често је плакала.

"Морам вам признати да је било јако чудно. Сваки наш сусрет био је љубав на први, други, трећи поглед. Кад се само сетим да сам првих неколико месеци и плакала ако једно од нас двоје оде негде на два или три дана... Нисам подносила раздвојеност", рекла је Кристина.

Две године након што су отпочели везу, 2016, родила им се ћерка Тара, а три године касније добили су и сина Рогана. Али још увек нису венчани, а овако је то водитељка Слагалице објаснила.

"Никола и ја нисмо у браку, али можда смо више у браку него други. Ја и мој партнер - надам се доживотни, стварно се много волимо. И подршка ми је, и пријатељ... Што би моја мајка рекла, да сам га свећом тражила, не бих га нашла", рекла је Кристина Раденковић недавно за магазин "Лена".

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas