Oglas
· · Komentari: 0

"To je bila ljubav na prvi, drugi i treći pogled": Kristina Radenković ispričala kako je upoznala čoveka svog života - Slučajni susret koji je sve promenio

Voditeljka je otkrila i zbog čega je preplakala prvih par meseci veze

1693379582_luke_black_28042023_0061.JPG
Foto: ATA images
Oglas

Kako je voditeljka Slagalice Kristine Radenković upoznala čoveka svog života? Jedan slučajni susret, jedna vizit-karta i ljubav na "prvi, drugi i treći pogled", kako sama kaže. Domaćim medijima otkrila je i zašto je preplakala svaki rastanak!

Kristina i advokat Nikola Radojević upoznali su se pre skoro deset godina, dok su šetali pse. Ona je vodila svoje dve kuce, a on tražio izgubljenog psa. 

"Nikola i ja smo se upoznali sasvim slučajno, i to na ulici dok je on tražio izgubljenog psa, a ja sam šetala svoje dve kuce. U momentu kada je moj pas izleteo na put jureći mačku, zamalo ga je udario auto. Nikola ga je uhvatio, prišao mi, dao mi ga i tada me pitao da li sam videla njegovog psa. Kako sam jako slaba na životinje, dala sam se u akciju da mu pomognem. Razletela sam se tada po kraju da ga nađem. Kada sam ga tokom traženja srela još jednom, dao mi je svoju vizitkartu, a ostalo je istorija",  ispričala je jednom prilikom voditeljka za medije.

Kako je otkrila, na početku veze je veoma teško podnosila razdvojenost od Nikole i često je plakala.

"Moram vam priznati da je bilo jako čudno. Svaki naš susret bio je ljubav na prvi, drugi, treći pogled. Kad se samo setim da sam prvih nekoliko meseci i plakala ako jedno od nas dvoje ode negde na dva ili tri dana... Nisam podnosila razdvojenost", rekla je Kristina.

Dve godine nakon što su otpočeli vezu, 2016, rodila im se ćerka Tara, a tri godine kasnije dobili su i sina Rogana. Ali još uvek nisu venčani, a ovako je to voditeljka Slagalice objasnila.

"Nikola i ja nismo u braku, ali možda smo više u braku nego drugi. Ja i moj partner - nadam se doživotni, stvarno se mnogo volimo. I podrška mi je, i prijatelj... Što bi moja majka rekla, da sam ga svećom tražila, ne bih ga našla", rekla je Kristina Radenković nedavno za magazin "Lena".

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas