Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"То је нешто јако импресивно, то је тај умилни, топли, прецизни глас": Драгана Катић проговорила о УСПЕСИМА Александре Пријовић

Водитељка сматра да Александра Пријовић има посебан однос са публиком

1697006694_Foto-Ataimages.rs-Dragana-Katic.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Вртоглави успех Александре Пријовић тема је број један у држави и региону, а након што је у Загребу заказана и пета Арена многи се и даље питају која је тајна овакве популарности.

О њеном успеху проговорила је и Драгана Катић, позната водитељка, која је од самог почетка била уз Прију.

- У правом смислу речи сам импресионирана. После 37 година рада и стажа упознаш многе људе и будеш на многим концертима. Тврдим да је ово прва млада особа на чијем сам концерту била и на којем сам осетила да је апсолутно прави концерт у питању као и да је била права публика, која је заиста била уз њу и све време је подржавала. Јако ценим њен труд и њен однос према публици и чини ми се да је то публика препознала - испричала је Драгана.

- Њен однос према публици од самог почетка, када се појавила на сцени, до дана данашњег, а посебно на концертима, то је стварно било фасцинантно... Ја сам се јежила. Када сам изашла са концерта рекла сам: "Јао, Боже, ово је права публика".

- Морам признати да нисам очекивала толики успех. Мислила сам да ће ту бити Арена и да ће то одлично урадити, у то нисам посумјала ни једног тренутка. Јако сам ценила код ње то што оно што не зна увек пита. Стално је тежила ка напретку и учила. Није бежала од учења, није била свезнајућа звезда. Све што није знала питала је онога кога треба да пита и ко то зна. Мислим да се то и показало, а то да спада у један од најбољих младих вокала које имамо у региону, то је без даљњег - нагласила је водитељка за "Гранд".

Она се присетила и свог доживљаја Пријиног учествовања у такмичењу:

- Јако ми се допадала у такмичењу и после тога је имала каријеру, али је у једном тренутку послушала праве савете. Ту има мало и прста судбине, Божијег прста у свему томе. Лако је постати познат, али она је постала призната и то је јако важно.

- Морам признати да сам имала много пута ту привилегију да је слушам онако када смо на неким приватним догађајима и када је за столом. То је нешто јако импресивно, то је тај умилни, топли, прецизни глас, милујући, то је нешто фасцинантно - открила је за крај Драгана Катић.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas