Oglas
· · Komentari: 0

"To je nešto jako impresivno, to je taj umilni, topli, precizni glas": Dragana Katić progovorila o USPESIMA Aleksandre Prijović

Voditeljka smatra da Aleksandra Prijović ima poseban odnos sa publikom

1697006694_Foto-Ataimages.rs-Dragana-Katic.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Vrtoglavi uspeh Aleksandre Prijović tema je broj jedan u državi i regionu, a nakon što je u Zagrebu zakazana i peta Arena mnogi se i dalje pitaju koja je tajna ovakve popularnosti.

O njenom uspehu progovorila je i Dragana Katić, poznata voditeljka, koja je od samog početka bila uz Priju.

- U pravom smislu reči sam impresionirana. Posle 37 godina rada i staža upoznaš mnoge ljude i budeš na mnogim koncertima. Tvrdim da je ovo prva mlada osoba na čijem sam koncertu bila i na kojem sam osetila da je apsolutno pravi koncert u pitanju kao i da je bila prava publika, koja je zaista bila uz nju i sve vreme je podržavala. Jako cenim njen trud i njen odnos prema publici i čini mi se da je to publika prepoznala - ispričala je Dragana.

- NJen odnos prema publici od samog početka, kada se pojavila na sceni, do dana današnjeg, a posebno na koncertima, to je stvarno bilo fascinantno... Ja sam se ježila. Kada sam izašla sa koncerta rekla sam: "Jao, Bože, ovo je prava publika".

- Moram priznati da nisam očekivala toliki uspeh. Mislila sam da će tu biti Arena i da će to odlično uraditi, u to nisam posumjala ni jednog trenutka. Jako sam cenila kod nje to što ono što ne zna uvek pita. Stalno je težila ka napretku i učila. Nije bežala od učenja, nije bila sveznajuća zvezda. Sve što nije znala pitala je onoga koga treba da pita i ko to zna. Mislim da se to i pokazalo, a to da spada u jedan od najboljih mladih vokala koje imamo u regionu, to je bez daljnjeg - naglasila je voditeljka za "Grand".

Ona se prisetila i svog doživljaja Prijinog učestvovanja u takmičenju:

- Jako mi se dopadala u takmičenju i posle toga je imala karijeru, ali je u jednom trenutku poslušala prave savete. Tu ima malo i prsta sudbine, Božijeg prsta u svemu tome. Lako je postati poznat, ali ona je postala priznata i to je jako važno.

- Moram priznati da sam imala mnogo puta tu privilegiju da je slušam onako kada smo na nekim privatnim događajima i kada je za stolom. To je nešto jako impresivno, to je taj umilni, topli, precizni glas, milujući, to je nešto fascinantno - otkrila je za kraj Dragana Katić.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas