Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"ТО ЈЕ ОНО ШТО ЈЕ ЧИНИ ПОСЕБНОМ" Љубав Петра Граша и Хане Хуљић подигла велику прашину

Петар Грашо је пре неколико година прекинуо везу дугу 24 године да би отпочео романсу са деценију и по млађом Ханом, ћерком чувеног текстописца Тончија Хуљића.

1708253050_Untitled.jpg
Фото: Ата Имагес
Oglas

Љубав Петра Граша (47) и Хане Хуљић (33) подигла је велику прашину када се пре неколико година сазнало за њихову везу.

Због ћерке познатог текстописца и музичког продуцента Тончија Хуљића, Грашо је оставио певачицу Данијелу Мартиновић, са којом је био у вези чак 24 године. Чињеница да са Данијелом није желео да има децу, а да је Хана затруднела врло брзо након што су започели романсу, додатно је интригирала јавност и пунила портале и новине широм Балкана.

Зато Петар Грашо свој породични живот држи подаље од очију јавности, али сада је у једном интервјуу за хрватске медије коначно отворио душу о супрузи Хани и ћеркици Алби, у којем је истакао како му је од свих улога које му је живот доделио, најважнија очинска.

"Девојчица моја драга још увек може свуда, још нема вртића, још нема школе, тако да можемо је вући овде негде с нама близу Сплита, где год постоји аутопут и авион, она је са нама два три дана, воли да путује, ужива, тако да стигнем оно што највише волим, а то је породични део", рекао је Грашо.

Певач је открио и како је Хана почела да пише и пева дечје успаванке на хрватском и енглеском, и како је веома поносан на своју 14 година млађу супругу.

"Увек сам се држао од тог неког породичног хваљења, нисам ни тип који хвали своје песме, нити најављује своје песме као нешто најбоље икад, па ми је мало тешко и да говорим о тим породичним талентима, али морам... Хана је заиста врло талентована као музичарка и успаванке које пише су мени врло чаробне", истакао је Грашо и додао:

"Већ сам превише причао о њој, мислим да јој то неће бити драго. Она је особа која је тиха, она тихо ради, она је магистар класичне музике тако да пуно тога зна, али не воли светла позорнице, на овај начин нису њен избор, то је нешто што је чини посебном", рекао је певач. Прочитајте и колико кошта да вам на свадби пева Петар Грашо.

(Мондо)

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas