· · Коментари: 0

ТО СЕ ЗОВЕ ЉУБАВ: Свадба Бранислава Лечића и Иване Вујадиновић окупила 300 званица - млада се одлучила за ЧИПКУ и нараменице, а младожења за ЦРВЕНЕ детаље (ФОТО)

Ивана је због префињености и стила тада проглашена за "младу године"

1666881887_Foto-Reprint-TV-Novosti.jpg
Фото: Репринт ТВ Новости

Бранислав Лечића и Ивана Вујадиновћ заклели су се на вечну љубав у цркви Светог Архангела Гаврила. Венчање је окупило три стотине званица, међу којима су се нашли бројни пријатељи, чланови породице и познате личности. Међу њима су били и Емир Кустурица, Здравко Чолић, Мирјана Карановић, као и бројни други. Венчање је обележила и фотографија на којој Бранислав и Ивана играју коло са својим мајкама.  

Фото: Репринт ТВ Новости

Фото: Репринт ТВ Новости

Свадбени ручак одржан је у Дому гарде, а дан касније направили су велику журку у Битеф театру. Ивана је тада била студенткиња друге године права. Многи су били одушевљени њеним изгледом, а тада се причало да је засгурно "млада године". Иако је била јако малда када је стала на "луди камен", види се да године немају везе са стилом и зрелошћу. Отац јој је пореклом из Никшића, али је рођен у Београду, а мајка је из Далмације. Она је рођена у Београду 1973. године. Завршила је Пету београдску гимазију, а касније је уписала Правни факултет. 

Фото: Репринт ТВ Новости

Прочитајте још: Петар Стругар и Калина Ковачевић се огласили након навода да су у вези (ФОТО)

Ивана је носила венчаницу са дугим рукавима. Преко целе хаљине доминирала је чипка, а посебан детаљ биле су нараменице и веома леп оковратник. Косу је увила и пустила, тако да се, што се тиче фризуре, определила за класику. 

Младожења је био нешто храбрији када је у питању модна комбинација. Он је побегао од класичног смокинга и додао му дозу занимљивости. Носио је црвену лептир-машну, као и појас у истој нијанси. Уклопио их је и са црвеном марамицом која је вирила из сакоа.

Фото: Репринт ТВ Новости

У браку су били 13 година, међутим, 2007.године су одлучили да се разведу. Имају двоје деце, синаИвана и ћерку Ану.

Фото: Репринт ТВ Новости

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.