Oglas
· · Komentari: 0

TO SE ZOVE LJUBAV: Svadba Branislava Lečića i Ivane Vujadinović okupila 300 zvanica - mlada se odlučila za ČIPKU i naramenice, a mladoženja za CRVENE detalje (FOTO)

Ivana je zbog prefinjenosti i stila tada proglašena za "mladu godine"

1666881887_Foto-Reprint-TV-Novosti.jpg
Foto: Reprint TV Novosti
Oglas

Branislav Lečića i Ivana Vujadinovć zakleli su se na večnu ljubav u crkvi Svetog Arhangela Gavrila. Venčanje je okupilo tri stotine zvanica, među kojima su se našli brojni prijatelji, članovi porodice i poznate ličnosti. Među njima su bili i Emir Kusturica, Zdravko Čolić, Mirjana Karanović, kao i brojni drugi. Venčanje je obeležila i fotografija na kojoj Branislav i Ivana igraju kolo sa svojim majkama.  

Foto: Reprint TV Novosti

Foto: Reprint TV Novosti

Svadbeni ručak održan je u Domu garde, a dan kasnije napravili su veliku žurku u Bitef teatru. Ivana je tada bila studentkinja druge godine prava. Mnogi su bili oduševljeni njenim izgledom, a tada se pričalo da je zasgurno "mlada godine". Iako je bila jako malda kada je stala na "ludi kamen", vidi se da godine nemaju veze sa stilom i zrelošću. Otac joj je poreklom iz Nikšića, ali je rođen u Beogradu, a majka je iz Dalmacije. Ona je rođena u Beogradu 1973. godine. Završila je Petu beogradsku gimaziju, a kasnije je upisala Pravni fakultet. 

Foto: Reprint TV Novosti

Pročitajte još: Petar Strugar i Kalina Kovačević se oglasili nakon navoda da su u vezi (FOTO)

Ivana je nosila venčanicu sa dugim rukavima. Preko cele haljine dominirala je čipka, a poseban detalj bile su naramenice i veoma lep okovratnik. Kosu je uvila i pustila, tako da se, što se tiče frizure, opredelila za klasiku. 

Mladoženja je bio nešto hrabriji kada je u pitanju modna kombinacija. On je pobegao od klasičnog smokinga i dodao mu dozu zanimljivosti. Nosio je crvenu leptir-mašnu, kao i pojas u istoj nijansi. Uklopio ih je i sa crvenom maramicom koja je virila iz sakoa.

Foto: Reprint TV Novosti

U braku su bili 13 godina, međutim, 2007.godine su odlučili da se razvedu. Imaju dvoje dece, sinaIvana i ćerku Anu.

Foto: Reprint TV Novosti

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas