Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПЛАВА КРВ

То смо чекали: Меган се појавила у јавности на краљичин рођендан, а сви су приметили један детаљ (ФОТО)

Мали Арчи, син принца Харија и Меган Маркл, тако је порастао, а мама се са њим појавила у јавности за време краљичиног рођендана.

1619163075_Depositphotos_196499494_s-2019.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Јасно као дан - Меган Маркл је поново преотела славу краљевској породици! Папраци су успели да је усликају са Арчијем. Слику Меган Маркл са Арчијем можете видети ОВДЕ.

Прочитајте још: Милица Милша у потпуно природном издању: Глумица показала како треба да изгледа негована дама (ФОТО)

Мали Арчи је пресладак! На слици носи фармерке, сиви дуксић, капицу и велики зелени ранац. Меган носи мантил, фармерке и црну блузу испод које се истиче велики труднички стомак. Носи и црну маску. Сви су, међутим, приметили да је на ногама носила "Валентино" мула папуче.

Арчи пуни две године
Арчи ће 6. маја напунити две године. Ускоро ће добити сестру.

Арчи на слици делује потпуно збуњено и изненађено, док га мама носи.

Арчи делује изненађено, а Меган потпуно здраво.

Арчи и Меган су остали у Калифорнији док је принц Хари био у Лондону током дедине сахране. Сахрана принца Филипа није успела да помири браћу, нити да врати Храија под окриље породице. Наиме, он није био позван на бакин рођендан и вратио се кући раније. То је значи да интервју са Опром Винфри краљевска породица није опростила. Интервју су Хари и Меган дали док је деда Филип био у болници.

Прочитајте још: Какав БУМ из краљевске породице: Хари се вратио у Америку, Меган контактирала краљицу - догодило се (НЕ)ОЧЕКИВАНО

За време сахране Меган је остала у Калифорнији под изговором да су доктори саветовали да мирује. Међутим, Меган не делује као трудница која има тешку трудноћу.

Хари је током дедине сахране ходао са осталим члановима породице, али није стајао поред брата Вилијама, него их је раздвајао рођак Питер Филипс.

Прочитаје још: "Одувек је било лако мрзети и уништавати. Градити и неговати много је теже": Неприкосновени цитати краљице Елизабете

Хари (36) се пре рођендана краљице Елизабете вратио у Калифорнију и то је дефинитивно био знак да му нису опростили, јер су сви остали чланови породице били са краљицом.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas