Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Трагедије које су задесиле домаће звезде: Жестоки животни ударци са којима су се борили (ФОТО)

Ове велике звезде живот није мазио

1657811379_37174_estrada_f.jpg
Фото: АТА имагес/Н. Фифић/А. Станковић
Oglas

ТРАГЕДИЈЕ не бирају, па тако нису поштеделе ни неке од наших највећих звезда.

Многе познате личности у Србији прерано су остали без својих ближњих. Када се такве трагедије десе тешко је не саосећати са њима, пошто ми волимо да доживљавамо њихове судбине лично, биле оне добре или лоше. Присећамо се неколико случајева када су славни људи изгубили драге чланове породице.

Милан Станковић

Бивши учесник "Звезда Гранда" изгубио је оца са само четири године. Од тада су му мајка и сестра највећа подршка у животу. Певач губитак оца никада није прежалио.

Фото: Атаимагес.рс

Марина Туцаковић

Најпознатији српски текстописац и некадашња чланица жирија “Пинкових звезда” преживела је породичну драму 2008. године. Тада је у двадесет четвртој години живота преминуо њен син Милош. Одлазак сина оставио је неизбрисив траг у Марининој души и списатељица, по сопственом признању, никада неће моћи да преболи овај губитак.

Фото: Архива Новости

Цеца Ражнатовић

Најпознатији случај вероватно, а одиграо се 2000. године када је у хотелу Интерконтинентал убијен Жељко Ражнатовић Аркан. Цеци је остало двоје деце из брака, Вељко и Анастасија.

Фото: Д. Миловановић

Предраг Мијатовић и Елена Карић

Дизајнерка Елена Караман Карић и фудбалер Пеђа Мијатовић доживели су 2009. године породичну трагедију када је њихов син Андреј преминуо у 13. години. Данас би Андреј имао 27 година, а тим поводом Елена је прошле године обележила годишњицу његове смрти, бацивши ритуално црвене руже у воду.

Фото: Инстаграм принтскрин/еленакараман.ессенцеофливинг

Прочитајте још: Ћерка Викторије и Дејвида Бекама нашла се на удару оштрих критика јавности због свог изгледа (ФОТО)

Саво Милошевић

Прослављени фудбалер Саво Милошевић је за кратко време остао без чак три члана породице – оца, деде и млађег брата. Све је почело у јуну 2010. године, када је Савин деда након породичне свађе убио свог сина, а оца фудбалера, Стеву Милошевића. Деда Саво је осуђен на затворску казну од седам година, а преминуо је у затвору. Крајем 2013. године погинуо је и Савин рођени брат Андрија Милошевић, који је у стравичном удесу задобио тешке телесне повреде од којих је преминуо у београдском Ургентном центру.

Фото: Принтскрин Инстаграм/партизанбелграде

Срђан Жика Тодоровић

Глумац је доживео нешто што ниједан родите не би требало да доживи - трагедију да изгуби дете. Жикин трогодишњи син Дејан преминуо је изненада у породичном стану на Врачару. Обдукција је, према речима Срђанове супруге Ане, указала на то да се ради о о синдрому изненадне смрти детета.

Фото: Атаимагес.рс

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas